“Διπλό” με τριάρα και άνοδο για την Δόξα Υπέρειας!!!

Η Δόξα Υπέρειας έψαχνε την νίκη που θα της “κλείδωνε” την τρίτη θέση και την απευθείας άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία αν η Αναγέννηση Φαρσάλων είχε απώλεια βαθμών.

Κάτι που έγινε μιας και η Αναγέννηση ηττήθηκε από τον ΑΟ Ναρθακίου και η Δόξα Υπέρειας κατάφερε να επιβληθεί του Μυραϊκού με το άνετο 0-3 και να κλειδώσει πλέον και μαθηματικά την άνοδο στην Α1 κατηγορία. καθώς έφτασε τους 46 βαθμούς.

Οι προθέσεις των αετών φάνηκαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Παπαδόπουλο να απειλεί δις, στο 11’ και στο 17’, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα.

Την ίδια τύχη είχε και το σουτ το Κερμελίδη στο 18’ αφού πέρασε μόλις άουτ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Δόξα ήρθε στο 27’ με το κεραυνοβόλο σουτ του Δημητρίου, το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι ύστερα από την ενστικτώδης αντίδραση του τερματοφύλακα.

Εντείνοντας την πίεσή τους οι μαυραετοί  βρέθηκαν και πάλι σε θέση βολής στο 28’, με τον Κερμελίδη αυτή τη φορά να σημαδεύει άουτ.

Η πίεση όμως, απέδωσε καρπούς, αφού με την συμπλήρωση του ημίωρου, ο Γκατζόγιας ύστερα από κλέψιμο χρήστηκε σκόρερ και με δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ σημείωσε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν απάντηση στο 32’ αλλά ο Ευθυμιάδης ήταν εκεί για να σταματήσει το επικίνδυνο τετ α τετ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Δόξα έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Μυραϊκού και ο Κερμελίδης με προσωπική ενέργεια και έξοχο τελείωμα με το μυτάκι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2.

Ο ίδιος παίχτης σημείωσε και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 75’ ύστερα από συνεργασία με τον Γκατζόγια.

Το 3-0 παρέμεινε ως το τέλος αφού και η τελευταία προσπάθεια του Κερμελίδη σταμάτησε στο οριζόντιο στο 87’.

Έτσι η Υπέρεια είναι η τρίτη ομάδα μετά από τον ΑΟ Ναρθακίου και τον Ατρόμητο Βαμβακούς που την νέα σεζόν θα βρεθεί στα “σαλόνια” της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Η Σύνθεση

Δόξα Υπέρειας (Γιάννης Βασιλείου): Ευθυμιάδης Μ., Ευθυμιάδης Β., Τσιούρης, Παπαδόπουλος Απ. (51’  Λαυδής), Παπαδόπουλος Απ.(45’ Φιτσόπουλος), Κερμελίδης, Γκατζόγιας, Τσούνι, Καλφόγλου, Δημητρίου (66’ Γεωργολόπουλος), Τσακίρης.