Ματσάρα και παραμονή στην τρίτη θέση για την Δόξα Υπέρειας!

Σε ένα παιχνίδι που είχε σκορ, θέαμα και αρκετό ενδιαφέρων η Δόξα Υπέρειας πέτυχε την νίκη με σκορ 3 – 2 κόντρα στη Θύελλα Βασιλί και έτσι έφτασε τους 43 βαθμούς και παρέμεινε στην 3η θέση.

Από την άλλη η Θύελλα παρέμεινε στους 28 βαθμούς και την 7η θέση του 2ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Υπέρεια να ανοίγει το σκορ μόλις στο 1′ όταν μετά από την σέντρα του αγώνα ο Καλφόγλου έβγαλε κάθετη πάσα στον Γκατζόγια αυτός βρέθηκε τετ α τετ και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 15΄και με παρόμοια φάση ο Καλφόγλου έβγαλε με πάσα τον Κερμελίδη αυτή την φορά σε θέση τετ α τετ και αυτός δεν λάθεψε και πέτυχε το 2 – 0.

Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι είχαν διπλό δοκάρι στο 30′ όταν αρχικά ο Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Αποστολάκης έδιωξε σε κόρνερ.

Μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Γκατζόγιας πλάσαρε με την μπάλα να διώχνει αρχικά ο Αποστολάκης και εν συνεχεία η μπάλα σταμάτησε και στο δοκάρι, ενώ οι Παπαδόπουλος και Φιτσόπουλος αστόχησαν από θέση τετ α τετ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι αρχικά μείωσαν στο 60′ με πλασέ του Καραγιάννη ο οποίος έκλεψε την μπάλα από τον Τσακίρη και πλάσαρε εύστοχα.

Στο 70′ ο ίδιος παίκτης και πάλι έκανε το σουτ ο Ευθυμιάδης έκανε λάθος υπολογισμό και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2.

Εν τέλει όμως οι γηπεδούχοι στο 88′ πέτυχαν το νικητήριο τέρμα με σκόρερ τον Αποστόλη Παπαδόπουλο ο οποίος πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή.

Οι άνθρωποι του Βασιλί ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους της Υπέρειας για την άψογη φιλοξενία.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Βασιλί (Βαίτσης): Αποστολάκης, Λιτσόπουλος, Αλεξίου Γ., Μπόγκας Θ. (46′ Βαίτσης Λ.), Μπόγκας Θ., Συργκάνης, Κούρο, Ακρίβος, Καραγιάννης, Βαρσάμης, Μαργαριτόπουλος.

Δόξα Υπέρειας (Βασιλείου): Ευθυμιάδης Μ., Ευθυμιάδης Β., Τσιούρης Γ. (55′ Τσακίρης), Παπαδόπουλος Απ., Τσούνι, Δημητρίου Απ., Γκατζόγιας, Καλφόγλου, Φιτσόπουλος (70′ Γεωργολόπουλος), Κερμελίδης, Παπαδόπουλος Απ.,