«Κλείδωσε» τετράδα με τεσσάρα στο ντέρμπι η Αναγέννηση Φαρσάλων!

Η Αναγέννηση Φαρσάλων ήταν η κερδισμένη της 20ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας, καθώς κατάφερε να πετύχει το «εξάποντο» στο ντέρμπι της τετράδας κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων. Με αυτή την νίκη η Αναγέννηση Φαρσάλων έφτασε τους 40 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος με 36 είναι μια θέση πίσω.

Να σημειώσουμε ότι η Αναγέννηση ακόμη και αν χάσει από τον ΑΟ Ναρθακίου την ερχόμενη αγωνιστική είναι στην 4η θέση πλέον καθώς την τελευταία αγωνιστική θα πάρει άνευ αγώνος τρίποντο, κόντρα στον Άγιο Γεώργιο και έτσι θα φτάσει τους 43 βαθμούς.

Οι κόκκινοι όντας ανώτεροι σε όλη την διάρκεια στον αγώνα του Σταδίου πέτυχαν την νίκη με σκορ 4 – 1 στο ντέρμπι της τετράδας και ξέφυγαν τέσσερις βαθμούς από τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Αναγέννηση να είναι πολύ καλύτερη και μόλις στο 10′ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο ο Μπανιάς έσπασε την μπάλα στον Σαλή, αυτή ήρθε με δύναμη στον επιθετικό της Αναγέννησης ο οποίος προσπάθησε να την σπρώξει στα δίχτυα και με τους αμυντικούς των Χαλκιάδων να διώχνουν με την βοήθεια του δοκαριού.

Στο 13′  από ωραία μεταβίβαση του Αρβανιτοζήση  ο Τσούλης βρέθηκε απέναντι από τον Χαρισούλη, πλάσαρε κάτω από τα πόδια του και άνοιξε το σκορ.

Η Αναγέννηση συνέχισε να πιέζει και είχε δοκάρι με κεφαλιά του Αρβανιτοζήση στο 20′ μετά από σέντρα του Ζαγγανά. Στο 23′ ο Χρήστος Ζαγγανάς σούταρε από πλάγια θέση δυνατά η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα για το 2 – 0. Οι Χαλκιάδες προσπάθησαν να αντιδράσουν είχαν κάποιες προσπάθειες δίχως όμως να απειλήσουν τον Ζάντζα και έτσι το 2 – 0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στο 33′ ο Σαλής από πλάγια θέση σούταρε, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Χαρισούλη και κατέληξε άουτ.

Με το “καλημέρα” του δευτέρου ημιχρόνου στο 49′ η Αναγέννηση πήρε “αέρα” τριών τερμάτων, όταν ο Μπούλαρι σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, ο Χαρισούλης δεν έδιωξε σωστά την μπάλα και ο Σαλής με κοντινό πλασέ στο “ριμπάουντ” πέτυχε το 3 – 0.

Οι Χαλκιάδες μείωσαν στο 55′ όταν έπιασαν στον “ύπνο” την άμυνα της Αναγέννησης, μετά από μακρινή μπαλιά στην πλάτη ο Βαρσάμης πρόλαβε την έξοδο του Ζάντζα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 3 – 1. Λίγο αργότερα ο Σταύρος Γκουνάρας βρέθηκε σε καλή θέση, δεν “έσπασε” την μπάλα στον επερχόμενο Τασιόπουλο και η μπάλα πέρασε άουτ από το πλασέ του.

Στο 66′ είχαμε το τελικό 4 – 1, όταν ο Σαλής ανατράπηκε από τον Ζαχόπουλο με τον κ. Σάρρο να δείχνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσούλης ο οποίος νίκησε τον Χαρισούλη πέτυχε το 4 – 1 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 70′ ο Αγγελάκης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα και αποβλήθηκε, ενώ στο 89′ ο Καρακώστας με δεύτερη κίτρινη κάρτα άφησε την Αναγέννηση με εννέα ποδοσφαιριστές. Από πλευράς ρυθμού μετά το 4 – 1 δεν υπήρξε κάποια συνταρακτική στιγμή και έτσι η Αναγέννηση πέτυχε την μεγάλη νίκη.

Η διοίκηση της Αναγέννησης Φαρσάλων διαμαρτύρεται για τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Σάρρο, όσο αφορά τις αποβολές των ποδοσφαιριστών της.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Ζάντζας, Σακελλαρίου, Δημουλάς, Αγγελάκης, Μπούλαρι, Καρακώστας, Ζαγγανάς (54 λ.τ. ‘ Πατσιούρας), Τσούλης (85′ Θέος), Σαλής, , Μπανιάς (80′ Γιαχνής), Αρβανιτοζήσης (60’ λ.τ. Θεοχαρόπουλος).

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Βαρσάμης, Ζαχόπουλος, Κυριάκου (86′ Ντριτάν), Κουτσόπουλος, Αντωνιάδης, Νεμπεγλέρας, Γκουνάρας Στ., Νασιούλας (57′ Σκέγια), Τασιόπουλος, Αναγνώστου (57′ Γκουνάρας Χρ.).