Επέστρεψε στα τρίποντα η Νίκη Κρήνης!

Στην Κρήνη και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της η Νίκη Κρήνης κέρδισε με σκορ 3 – 0 την Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων, έφτασε τους 26 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση, ενώ η Ακαδημία με 13 βαθμούς είναι στην 10η θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε επιθετικός μονόλογος της γηπεδούχου ομάδας,με πολλές χαμένες ευκαιρίες από Νεγιάννη, Τσανάκα και Τσαρδάκα.

Το 1-0 πέτυχε στο 15′ ο Μάριος Νεγιάννης, με υποδειγματικό πλασέ, όταν μετά από κάθετη πάσα πάρε –  βάλε του Τσίαρα,βρέθηκε σε θέση τετ α τετ,και στο οποίο δεν λάθεψε.

Στο β ημίχρονο, η φιλοξενούμενη ομάδα πήρε μέτρα στο γήπεδο αλλά χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα η εστία του Νταφόπουλου.

Έκανε κάποια μακρινά κυρίως σουτ,με κύριους εκφραστές τους Δημουλά Σωκράτη, Κατσιάβα και Βαλαβάνη, τα οποία δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικά.

Η Κρήνη προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε με προσωπική και παλικαρίσια συνάμα προσπάθεια του Γιάννη Αγγελακόπουλου, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ έκανε το 2-0 στο 78′ κλειδώνοντας ουσιαστικά την νίκη.

Το 3-0 έγινε στην αμέσως επόμενη φάση, όταν ο Νεγιάννης πέτυχε το δεύτερο σημερινό του γκολ,και πάλι από θέση τετ α τετ πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλάσαρε η μπάλα σταμάτησε στη γραμμή από έναν αμυντικό που έτρεξε να καλύψει, αλλά με δεύτερη προσπάθεια σκόραρε.

Οι Συνθέσεις

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Νταφόπουλος – Σελήνης – Διαμαντής – Μαργαριτόπουλος Κ. – Βάτσικας – Μαγαλιός – Νεγιάννης – Τσαρδάκας (65′ Αγγελακόπουλος) – Τσιάρας – Τσανάκας Ι. – Μαργαριτόπουλος Ι.

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων: Μαργαρίτης (46′ Κατσανάκης) – Αλμυριώτης – Βαγγελός (46′ Κατσιάβας) – Τσιανάκας – Πανάγος – Γκουντόπουλος – Βαλαβάνης – Ζαφειρούλης – Δημουλάς Δ. – Κυριαζόπουλος (46′ Καρακώστας) – Δημουλάς Σ.