Υποψήφιος για τον Δήμο Φαρσάλων ο Βαγγέλης Δημητρακόπουλος

Με ανακοίνωση του ο Βαγγέλης Δημητρακόπουλος, θέτει και επίσημα υποψηφιότητα για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ως υποψήφιος Δήμαρχος Φαρσάλων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

“Συνδημότισσες και συνδημότες,

οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές διεξάγονται σε μια δύσκολη πολιτική, κοινωνική και οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας.

Σ’ αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες οι τοπικές κοινωνίες καλούνται να επιλέξουν για μια ακόμη φορά τους ανθρώπους εκείνους που θα καταφέρουν μέσα από την κοινωνική και πολιτική τους δράση να δημιουργήσουν το περιβάλλον που θα επιτρέψει την πολυεπίπεδη τοπική ανάπτυξη με επίκεντρο τους πολίτες – και όχι τους πολιτικούς.

Ακριβώς εδώ βρίσκεται και η δική μας ανησυχία, αλλά και το κίνητρο της πρωτοβουλίας να συγκροτήσουμε μια ομάδα που θα μπορέσει να απαντήσει στις προκλήσεις που οι καιροί επιφυλάσσουν.

Η ίδρυση της δημοτικής μας ομάδας δεν είναι αποτέλεσμα προσωπικών φιλοδοξιών ή προσωπικών συμφερόντων, αλλά είναι αναγκαιότητα για τον τόπο μας. Βασίζεται στις αρχές της διαφάνειας, της συλλογικής λειτουργίας και προπάντων των δημοκρατικών διαδικασιών. Στόχος της είναι να αλλάξει το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό στο δήμο Φαρσάλων και να αποδείξει ότι οι ενεργοί πολίτες έχουν τη δύναμη να συμβάλλουν καθοριστικά στη χάραξη της αναπτυξιακής πορείας του δήμου μας.

Συμμεριζόμενος τις επιθυμίες και τις ανησυχίες των συμπολιτών μας, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση τους κατά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος.

Τις επόμενες μέρες θα έχω την χαρά και την τιμή να σας γνωστοποιήσω τις προγραμματικές  θέσεις, τους στόχους και την πολιτική θεώρηση, αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους, εφόσον η κοινωνία μας επιλέξει, μαζί της ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη για να αποκτήσει σάρκα και οστά το κοινό μας όραμα, το όραμα για τον δήμο Φαρσάλων”.