1ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Πάσχα στα Φάρσαλα»

Η ομάδα farsaland, πραγματοποιεί τον πρώτο Διαγωνισμό Φωτογραφίας για τα Φάρσαλα και τα γύρω χωριά. Θέμα του 1ου διαγωνισμού φωτογραφίας ορίζεται ως το «Πάσχα στα Φάρσαλα». Περίοδος Θρησκευτικής κατάνυξης αλλά και οικογενειακών παραδόσεων. Η εβδομάδα των Παθών, η συνεύρεση στο οικογενειακό τραπέζι αλλά και η προετοιμασία του, όπως και οι διακοπές για μικρούς και μεγάλους στην εξοχή και στον κάμπο.

Με τη συμμετοχή του κόσμου αναμένεται να ενισχυθεί η τοπική ευσυνειδησία ενώ με τη θετική ανταπόκριση των χορηγών μέσω των δελεαστικών δώρων/δωροεπιταγών που προσφέρουν, θα ενισχυθεί η τοπική αγορά και επιχειρηματικότητα. Πρόκειται για μια νέα αρχή για τον τόπο μας και με τη βοήθεια όλου του πληθυσμού θα καθιερωθεί ως ένας τοπικός θεσμός αλλά και δεσμός με τους πολίτες κάθε ηλικίας.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους :

α) Γιάννης Ζαμπέλης / Φωτογράφος

β) Ευσταθία Παπαδολιοπούλου / Φωτογράφος

γ) Ανδρέας Θεολογίτης / Αρχιτέκτονας – Φωτογράφος

δ) Ιωάννα Ντόβα / Φωτογράφος

Χορηγοί είναι : 1) Το μεσιτικό γραφείο «View Properties», 2) Το κατάστημα «Aigli Gusto», 3) Το cafe «Baristas», 4) Το κατάστημα «Lena Rouka Arte Verde – Γαμος,Βαπτιση,Διακοσμηση», 5) Το κατάστημα «της φύσης τα καμώματα», 6) Το κατάστημα «Κουκουφλής – Γεράκας» και 7) Το κατάστημα «Δώρο».

Ο κάθε διαγωνιζόμενος παρακαλείται να στείλει μέχρι την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 σε ένα e-mail στο farsaland@yahoo.com τη φωτογραφία που επιθυμεί έχοντας πρώτα διαβάσει τους όρους συμμετοχής οι οποίοι αναγράφονται αναλυτικά και στη σελίδα http://www.farsaland.gr/photo1

Για περισσότερες πληροφορίες email: farsaland@yahoo.com