Σκορ και θέαμα για Μυραικό και Κρήνη!

Σκορ και θέαμα είχαμε στο παιχνίδι γοήτρου ανάμεσα στον Μυραικό και την Νίκη Κρήνης με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2 – 2.

Έτσι η Κρήνη με 23 βαθμούς είναι στην 8η θέση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8′ όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή από φάουλ και κεφαλιά του Μαμάκου και απόκρουση του Νταφόπουλου στο δοκάρι,στην επαναφορά ο Σπανός έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Μυραικός δεν είχε άλλες ευκαιρίες, ενώ η Κρήνη είχε 2 καλές ευκαιρίες με αντίστοιχες βολίδες των Νεγιάννη και Τσιάρα που όμως δεν βρήκαν στόχο, στο 24′ και 37′.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 52′ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για την Κρήνη,όταν μόνος πάνω στην γραμμή ο Τσαρδάκας δεν καταφέρνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ σπρωχτηκε απ’τους αμυντικούς.

Ότι δεν κατάφερε όμως ο Τσαρδάκας,το κατάφερε ο συνήθης ύποπτος, Μάριος Νεγιάννης, στο 61′,όταν μετά από έναν περίφημο συνδυασμό μεταξύ των Τσανάκα Χρήστου και Γιάννη, η μπάλα πήγε στον Νεγιάννη, και αυτός με υποδειγματικό σουτ στην κίνηση κάνει το 1-1.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το μομέντουμ ήταν με τη μεριά της Κρήνης,μια κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Κρήνης, έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον ταχύτατο Βουγιαντζή,ο οποίος δεν λάθεψε και έκανε το 2-1 στο 70′.

Στο 75′ ο Μυραικός έχασε την μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-1 και να κλειδώσει ουσιαστικά το τρίποντο ,όταν μετά από 1-2 των παιχτών του, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή ο Σαμαράς, αλλά ο Νταφόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Στα επόμενα λεπτά η Κρήνη πίεσε, έχασε ευκαιρίες με Τσανάκα Χρήστο και Νεγιάννη, αλλά το γκολ για την ισοφάριση σε 2-2 πέτυχε ο Γιάννης Μαργαριτόπουλος, όταν πολλά μέτρα έξω απ’την περιοχή του Μυραίκού, κάνοντας μια σέντρα σουτ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα.

Η τελευταία ευκαιρία ανήκε στην Κρήνη όταν μετά από σέντρα του Τσανάκα Χρήστου,ο Τσιάρας δεν μπόρεσε μέσα από τη μικρή περιοχή να πετύχει το γκολ και την ολική ανατροπή.

Οι Συνθέσεις

Μυραικός: Ρέτζιος – Δημοβέλης – Πουρουτίδης – Μπέτσας – Σεπιλιέτοφ – Βλάνδος – Σαμαράς – Βουγιαντζής (70′ Χασιώτης) – Σπανός – Μαμάκος – Λυμτσιούλης( 63’Ζιώγας Γ).

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Νταφόπουλος – Σελήνης – Κανατούλας – Μαργαριτόπουλος Κ. – Τσαρδάκας (60′ Κόκκινος) – Μαγαλιός – Νεγιάννης – Τσανάκας Ι. – Τσιάρας – Τσανάκας Χ. – Μαργαριτόπουλος Ι.