Επιστροφή στα “τρίποντα” με “διπλό” και παραμονή σε τροχιά τετράδας για την Αναγέννηση!

Στο ντέρμπι του Βασιλί η Αναγέννηση Φαρσάλων (4η – 37β.) σκοράροντας σε καίρια χρονικά σημεία πήρε το «διπλό» κόντρα στην τοπική Θύελλα (7η – 28β) με σκορ 0 – 2, επέστρεψε στα τρίποντα και παρέμεινε στην 4η θέση.

Πλέον οι κόκκινοι αντιμετωπίζουν την ερχόμενη εβδομάδα στην έδρα τους την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων ο οποίος είναι 5ος με έναν βαθμό λιγότερο, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να κρίνει εν πολύς την ομάδα που θα βρεθεί στα μπαράζ της ανόδου για τον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ.

Η Αναγέννηση ευτύχησε να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς καθώς στην πρώτη της επίσκεψη και στο 5′ ο Καρακώστας έβγαλε όμορφη σέντρα για το κεφάλι του Αρβανιτοζήση και αυτός με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Αποστολάκη και άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν δυο καλές στιγμές, όταν το μακρινό σουτ του Σουλιώτη μπλόκαρε ο Ζάντζας, ενώ ένα γύρισμα του Αλεξίου πέρασε λίγο άουτ.

Η Αναγέννηση είχε την κυκλοφορία της μπάλας και έχασε μια καλή στιγμή όταν ο Σαλής σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια, όπως και η προσπάθεια του Αρβανιτοζήση στο 40′.

Στο δεύτερο μέρος το Βασιλί πίεσε και δοκίμασε να ανέβει στο γήπεδο, όμως η Αναγέννηση εκμεταλλεύτηκε το αμυντικό κενό και στο 60′ διπλασίασε τα τέρματα της όταν ο Ζαγγανάς “έσπασε” την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Σαλής με ψύχραιμο πλασέ χαμηλά νίκησε τον Αποστολάκη και πέτυχε το 0 – 2.

Από εκεί και πέρα ο Σαλής έχασε τρία τετ α τετ, με τον Αποστολάκη να τον νικάει εντυπωσιακά στο 65′, ενώ δυο ακόμη φορές και μετά από όμορφες ομαδικές συνεργασίες ο νεαρός επιθετικός της Αναγέννησης έστειλε την μπάλα άουτ, από θέση τετ α τετ.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη έχασαν δυο καλές στιγμές με τους Σουλιώτη και Μαργαρίτοπουλο και έτσι το 0 – 2 παρέμεινε μέχρι την λήξη.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαίτσης): Αποστολάκης, Τριανταφύλλου Β., Μπόγκας Θ. (60′ Βαίτσης Λ.), Κούρο (70′ Τριανταφύλλου Γ.), Λιτσόπουλος, Συργκάνης (46′ Μαργαριτόπουλος Κ.), Τσιάμπας, Αλεξίου (55′ Μπόγκας Θ.), Σουλιώτης, Καραγιάννης, Ακρίβος.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Ζάντζας, Σακελλαρίου, Δημουλάς, Μπούλαρι, Καρακώστας, Ζαγγανάς(86′ Αγγελακόπουλος), Αγγελάκης, Τσούλης (85′ Θεοχαρόπουλος), Σαλής (85′ Κουκουτής), Μπανιάς, Αρβανιτοζήσης.