Βαριά ήττα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων από τον Αετό Μακρυχωρίου…

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 5 – 1 στο Ζάππειο κόντρα στον Αετό Μακρυχωρίου παρέμεινε στους 30 βαθμούς και πλέον είδε τον Τύρναβο να τον φτάνει στην 10η θέση (σ.σ. αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Σμόλικα Φαλάνης) και πλέον οι δυο ομάδες βρίσκονται με 30 βαθμούς “αγκαζέ” στην 10η θέση με το παιχνίδι στον Τύρναβο την μεθεπόμενη αγωνιστική να φαίνεται πλέον “τελικός”.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αετό να ανοίγει το σκορ στο 10′ όταν ο Γκαμπέτας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Θανάση Τσούλη και ο διαιτητής Αντωνίου έδειξε την εσχάτη των ποινών.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φουσίκας νίκησε τον Κουτσογιαννούλη και πέτυχε το 1 – 0.

Ο Αχιλλέας προσπάθησε να αντιδράσει έχασε μια καλή στιγμή όταν το σουτ του Κούμρια στο 20′ πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια και στο 30′ πέτυχε την ισοφάριση.

Μετά από όμορφη ομαδική συνεργασία ο Παπακωνσταντίνου βρέθηκε μέσα στην περιοχή, “τσίμπησε” την μπάλα, ο Σιάτρας τον ανέτρεψε και ο Αντωνίου έδωσε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζιώγας ο οποίος δεν λάθεψε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Η χαρά των Φαρσαλινών όμως ανατράπηκε γρήγορα καθώς στο 38′ ο Μπόντε πάτησε περιοχή από τα αριστερά και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 1 του Αετού το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου  μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας μπήκε πιο πιεστικά, δίχως όμως να απειλήσει.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν αέρα δυο τερμάτων στο 58′ και στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Αχιλλέα πέτυχαν το 3 – 1.

Ο Φουσίκας εκτέλεσε με δύναμη προς την εστία ένα φάουλ αριστερά της περιοχής, η μπάλα με περίεργη τροχιά και μετά από κόντρες μπέρδεψε τον Κουτσογιαννούλη και κατέληξε στα δίχτυα.

Αυτό το τέρμα έφερε την “κατάρρευση” στον Αχιλλέα Φαρσάλων ενώ ο Αετός όντας πλέον απαλλαγμένος από το άγχος κατάφερε να πετύχει ακόμη δυο τέρματα.

Αρχικά στο 62’ ο Μπόντε έβγαλε τη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Μάρκο με κεφαλιά πέτυχε το 4-1.

Ο Αχιλλέας έχασε μια καλή στιγμή στο 68′ όταν ο Ζιώγας από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Δυο λεπτά αργότερα ο Πούτας έβγαλε όμορφη σέντρα ακριβείας και ο Φουσίκας με κεφαλιά πέτυχε το 5-1 που ήταν και το τελικό σκορ και παράλληλα σημείωσε χατ τρικ.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Αετός πανηγύρισε τρίποντο που τον κρατάει στην “μάχη” της τετράδας.

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Σταμέλος (72′ Σουπεκιώτης), Τσιαντούλης, Μπέτσιος, Σιάτρας, Σουφχάρας (67′ Πούτας), Τζίκα Ι. (58′ Καλούσης), Γκαμπέτας, Μάρκο, Φουσίκας, Μπόντε (75′ Λάλλας), Κολοβός.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Κουτσογιαννούλης, Τσούλης, Κατσανάκης, Ζησόπουλος (71′ Σαμαράς), Κομισόπουλος, Ζιώγας, Ταστεμερίδης, Γιαννολόπουλος, Κούμρια (65′ Γκαραβέλας), Γαγάρας, Παπακωνσταντίνου (82’ Καναβός).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Νίκζας, Κοσμάνος.