Στοίχημα: Κερδίζει η Σεντ Ετιέν (video)

Σε πιο χαλαρούς κινείται για σήμερα Δευτέρα (01/04) το στοιχηματικό κουπόνι, μετά από ένα ακόμη δυνατό διήμερο αγωνιστικής δράσης. Δύο οι επιλογές που έχουμε ξεχωρίσει στο Betarades.gr, μια από Γαλλία και μια από Σουηδία. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο σάιτ μας, μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και τα ιντερνετικά καζίνο.

Παίρνει τη νίκη η Σεντ Ετιέν

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις από τη Ligue 1, εκεί όπου η Σεντ Ετιέν υποδέχεται τη Νιμ (21:30), στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά από τις δύο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Μαρσέιγ (2-0 εκτός) και Λιλ (0-1 εντός), η ομάδα του Ζαν Λουίς Γκασέ πέρασε με άνεση από την έδρα της Καέν, την οποία και συνέτριψε με 0-5. Η υπόθεση νίκη είχε τελειώσει από το πρώτο κιόλας μισάωρο, όταν και το σκορ ήταν ήδη στο 0-3, με τους “πράσινους” να πετυχαίνουν ακόμη δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά. Σε γενικές γραμμές αποδίδουν καλύτερα όταν αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους. Με πιθανή νίκη απόψε, έχουν την ευκαιρία να περάσουν στην τέταρτη θέση, αφήνοντας ένα βαθμό πίσω τη Μαρσέιγ.

Από την πλευρά της, η Νιμ δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και τρεις αναμετρήσεις, όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, υποδέχθηκε τη Στρασμπούργκ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω με δύο τέρματα (9’, 53’), έβγαλε αντίδραση και έφτασε στην ισοφάριση, χάρη στα γκολ που σημείωσε στο 66’ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Βαθμολογικά, βρίσκεται στη μέση της κατάταξης, απέχοντας τόσο από τις ευρωπαϊκές θέσεις, όσο και από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ηττήθηκε στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες της εξόδους, όπου έχει πανηγυρίσει και ένα διπλό. Παράλληλα, σε τέσσερις επισκέψεις της στην έδρα της Σεντ Ετιέν δεν έχει επικρατήσει ποτέ, μετρώντας χαρακτηριστικά μια ισοπαλία και τρεις ήττες, σε όλες τις διοργανώσεις. Γι αυτό το λόγο και θα κρατήσουμε τον Άσσο, σε απόδοση 1.80.

Με το G/G στη Στοκχόλμη

Πάμε και στην αναμέτρηση που επιλέξαμε από τη Σουηδία, εκεί όπου για την πρώτη αγωνιστική της Allsvenskan, η Τζουργκάρντεν υποδέχεται τη Σούντσβαλ (20:00). Με πολλές φιλοδοξίες ξεκινάει τη σεζόν η Τζουργκάρντεν, μετά και την έβδομη θέση που κατέλαβε στο προηγούμενο πρωτάθλημα, όπου και “πλήρωσε” την κακή εικόνα που είχε στον δεύτερο γύρο. Στον πάγκο της βρίσκεται πλέον ο Κιμ Μπέργκστραντ, με τον πρώην τεχνικό της Σίριους να αντικαθιστά τον Οζκάν Μελκεμίτσελ. Η πορεία της στο φετινό κύπελλο, σταμάτησε στα ημιτελικά, όπου και αποκλείστηκε στην παράταση από τη Χάκεν (2-3 εντός). Χωρίς να συναντήσει κάποιο πρόβλημα, η Σούντσβαλ κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της πέρυσι, τερματίζοντας στην όγδοη θέση της κατάταξης. Η προϊστορία δείχνει ότι στα έξι από τα επτά τελευταία μεταξύ τους βρήκαν δίχτυα και οι δύο ομάδες, οπότε θα κρατήσουμε για ακόμη μια φορά το Goal / Goal, σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Betarades.gr για το παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός