Ήττα από το Κιλελέρ και τώρα… “τρέχει” ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων ηττήθηκε με σκορ 0 – 2 στην έδρα του από την ΑΕ Κιλελέρ παρέμεινε στους 30 βαθμούς και είδε την υπέρ του διαφορά από την ζώνη των Play Out να… «ψαλιδίζεται» στους 2 βαθμούς καθώς βρίσκεται στην 10η θέση ενώ η 12η Δόξα Βλαχογιάννιου (σ.σ. από την θέση 12 έως 15 θα είναι οι ομάδες των μπαράζ) κέρδισε την Δόξα Αργυροπούλιου και έφτασε τους 28 βαθμούς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων δίχως όμως να απειλήσει. Από την άλλη η ΑΕ Κιλέλερ είχε δυο καλά σουτ με τους Καρβούνη και Κολιό στην αντεπίθεση. Ο Αχιλλέας απάντησε με ένα γυριστό σουτ του Γαγάρα μετά από σέντρα του Γιαννολόπουλου το οποίο πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες συνέχισαν να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου με αρκετές μονομαχίες, με τους φιλοξενούμενους να δίνουν την κατοχή στον Αχιλλέα και να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα.

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 55′ όταν αρχικά ο Παπαχρήστος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Κουτσογιαννούλη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ και μετά την εκτέλεση κόρνερ του Καρβούνη ο νεαρός τερματοφύλακας του Αχιλλέα σταμάτησε την προβολή του Κολιού.

Οι φιλοξενούμενοι σε κόντρα επίθεση κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 61′ όταν μετά από ένα λάθος στον χώρο του κέντρου ο Ζηροκώστας έφτασε ανενόχλητος μέχρι τα όρια της περιοχής, συνδυάστηκε με τον Καρβούνη, ο τελευταίος έσπασε την μπάλα στο πέναλτι και ο Παπαχρήστος με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ο Αχιλλέας προσπάθησε να πιέσει και να φτάσει στην ισοφάριση, ο Αρίστος Παπαγεωργίου «ανακάτεψε την τράπουλα», οι γηπεδούχοι έκλεισαν το Κιλελέρ στα καρέ του, όμως στο 78′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Τσούλης έκανε την σέντρα, ο Ζιώγας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά με τον Παναγιωτόπουλο να του λέει όχι.

Τα αμυντικά κενά που μοιραία υπήρχαν μετά την πίεση ψηλά για ισοφάριση απέφεραν και το δεύτερο τέρμα στην ΑΕ Κιλελέρ, όταν μετά από σέντρα πίσω από τον χώρο του κέντρου ο Κουγιώρας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, πλάσαρε εύστοχα τον Κουτσογιαννούλη και έτσι πέτυχε το 2 – 0.

Η τελευταία καλή στιγμή για τον Αχιλλέα καταγράφηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο Ζιώγας κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή, πλάσαρε η μπάλα πέρασε από τον Παναγιωτόπουλο, όμως κόλλησε στις λάσπες, ο Κολιός έδιωξε με υπερένταση πάνω στην γραμμή και η μπάλα από κόντρες κατέληξε άουτ και έτσι παρέμεινε το 0 – 2 στο Στάδιο.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Κουτσογιαννούλης, Σαμαράς, Κομισόπουλος, Ζησόπουλος, Τσούλης, Ταστεμερίδης, Κατσανάκης, Γιαννολόπουλος, Κούμρια (70′ Γκαραβέλας), Γαγάρας, Παπακωνσταντίνου (60′ Ζιώγας).

ΑΕ Κιλελέρ (Φώτης Πλίτσης): Παναγιωτόπουλος, Ζηροκώστας, Ζιομπούρας, Κολιός, Παλάσκας, Αργύρης, Καρακάνος, Καρβούνης, Παπαχρήστος, Κουγιώρας (90′ Αρσενόπουλος), Λαβαντσιώτης (80′ Παπαγιαννούλης).