Ήττα και τώρα… “τρέχει” η Αναγέννηση Φαρσάλων…

Η Αναγέννηση Φαρσάλων γνώρισε την ήττα με σκορ 1 – 0 στην έδρα του Ζαππείου και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση με 34 βαθμούς και όντας στο +1 από τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Αναγέννηση να χάνει κάποιες καλές στιγμές όταν αρχικά το σουτ του Τσούλη πέρασε άουτ στο 20′ ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Σαλή στο 30′. Λίγο αργότερα ο Ζαγγανάς από πλεονεκτική θέση αστόχησε.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές με τος Αρβανιτοζήση και Σαλή οι οποίες δεν βρήκαν στόχο.

Στο 65′  οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Σαλής τροφοδότησε τον Τσούλη, αυτός αφότου αρχικά του έφυγε ελάχιστα το κοντρόλ πριν πλασάρει σούταρε σθεναρά, ο Γκατζανάς έχασε την μπάλα όμως και ο επερχόμενος Ζαγγανάς έκανε το σουτ με τον κίπερ του Ζαππείου να τον σταματά εντυπωσιακά και εν συνεχεία ο Αρβανιτοζήσης έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι μετά από αντεπίθεση και χαμένη ευκαιρία όταν η μπάλα σταμάτησαν στο δοκάρι πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Η Σύνθεση

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Ζάντζας, Σακελλαρίου, Δημουλάς, Αγγελάκης (70′ Θεοχαρόπουλος), Μπούλαρι, Αρβανιτοζήσης Γ., Τσούλης, Καρακώστας, Ζαγγανάς, Μπανιάς, Σαλής.