Διπλό με έξι «ήρωες» και παραμονή στην Α2 ΕΣΚΑΘ για τον Αθλητικό Σύλλογο Φαρσάλων!!!

Ο Αθλητικός Σύλλογος Φαρσάλων αγωνιζόμενος με έξι!!! μπασκετμπολίστες (Αντώνης Μανετζής, Ζάγκας, Ζαχαρής, Μάρκος, Θεοχάρης και Ρούμπας) πήρε τεράστια νίκη κόντρα στην Ιωλκία Βόλου με σκορ 38 – 50 και παρέμεινε στην Α2 ΕΣΚΑΘ κατηγορία και την νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 30/3 οι Φαρσαλινοί αντιμετώπισαν σε παιχνίδι νοκ άουτ εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο Κλειστό της Αγριάς Βόλου την Ιωλκία Βόλου και πέτυχαν σπουδαία νίκη με σκορ 38 – 50.

Έτσι λοιπόν κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο και να παραμείνουν και την νέα σεζόν στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ καλή άμυνα από τους Φαρσαλινούς και η λήξη της πρώτης περιόδου βρήκε τον Αθλητικό μπροστά με σκορ 8 – 14.

Στην αρχή της δεύτερης περιόδου οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να τρέξουν ένα σερί 10 – 0 πέρασαν μπροστά με σκορ 18 – 14.

Ο Αθλητικός με δικό του σερί 7 – 14 κατάφερε να περάσει μπροστά με σκορ 25 – 28 με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες πήγαιναν συνεχώς πόντο, πόντο και με σκορ δεκαλέπτου 11 – 10 οι Φαρσαλινοί μπήκαν στην τελική ευθεία όντας μπροστά με δυο πόντους (36 – 38).

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο οι έξι “ήρωες” του Α.Σ. Φαρσάλων μάζεψαν όλες τις δυνάμεις τους, συγκεντρώθηκαν απόλυτα και έπαιξαν φοβερή άμυνα καθώς δέχθηκαν μόλις δυο πόντους!!! ενώ στην επίθεση με σωστές επιλογές πέτυχαν 12 πόντους και πήραν το σημαντικότατο ροζ φύλλο και ταυτόχρονα κλείδωσαν την παραμονή στην Α2 ΕΣΚΑΘ με σκορ 38 – 50.

Σε μια αναμέτρηση που δεν υστέρησε κανείς από τους έξι των Φαρσαλινών ο Γιώργος Ζάγκας σημείωσε 15 πόντους και ο Κώστας Ρούμπας 11.

Τα Δεκάλεπτα: 8 – 14, 25 – 28, 36 – 38, 38 – 50.

Η Σύνθεση

A.Σ.ΦAPΣAΛΩN(MANETZHΣ ANT.): ΘEOXAPHΣ 5, ZAΓKAΣ 15(2), MAPKOΣ 7, MANETZHΣ A. 6(2), ZAXAPHΣ 6, POYMΠAΣ 11.