Συνεχίζει με ντέρμπι η Β ΕΠΣΛ

Με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τόσο στην κορυφή όσο και στην «μάχη» της τετράδας συνεχίζεται ο 2ος όμιλος της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Ο πρωτοπόρος Α.Ο. Ναρθακίου με 45 βαθμούς ο οποίος προέρχεται από νίκη κόντρα στον Μυραικό δοκιμάζεται στο Στάδιο κόντρα στην Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων η οποία προέρχεται από ήττα στις Χαλκιάδες και είναι στην 10η θέση με 10 βαθμούς.

Ο δεύτερος Ατρόμητος Βαμβακούς ο οποίος έχει 42 βαθμούς και βρίσκεται σε ανεβασμένη διάθεση μετά το «διπλό» στο ντέρμπι του Σταδίου κόντρα στην Αναγέννηση Φαρσάλων υποδέχεται στην έδρα του στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων ο οποίος μετά την νίκη κόντρα στην Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων είναι πέμπτος με 30 βαθμούς όντας στο -4 από την τετράδα.

Στη μάχη της τρίτης θέσης που οδηγεί απευθείας στην Α1 ΕΠΣΛ, η Δόξα Υπέρειας η οποία προέρχεται από άνευ αγώνος νίκη και με 34 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση φιλοξενείται στην γειτονική Κρήνη από την ομώνυμη ομάδα της Νίκης η οποία με 22 βαθμούς είναι στην 8η θέση και επίσης δεν είχε αγωνιστική δράση το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Στο Ζάππειο έχουμε ντέρμπι Αναγεννήσεων καθώς η 4η και ισόβαθμη με την Δόξα Υπέρειας στους 34 βαθμούς Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι κόντρα στον Ατρόμητο Βαμβακούς αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Ζαππείου η οποία προέρχεται από νίκη κόντρα στην Θύελλα Βασιλί και με 27 βαθμούς είναι στην έκτη θέση.

Άνευ αγώνος νίκες για Θύελλα Βασιλί και Μυραϊκό που κερδίζουν τα παιχνίδια τους στα “χαρτιά” κόντρα σε Σταυρό και Άγιο Γέωργιο αντιστοίχως.

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 30/3 και ώρα 16:00

Αναλυτικά η 18η Αγωνιστική (30/3, 16:00)

Σταυραετός – Θύελλα Βασιλί 0-3 (α.α.)

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων – Μυραϊκός 0-3 (α.α.)

Αναγέννηση Ζαππείου – Αναγέννηση Φαρσάλων

Νίκη Κρήνης – Δόξα Υπέρειας

Ατρόμητος Βαμβακούς – Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων – ΑΟ Ναρθακίου

Βαθμολογία:

1. ΑΟ Ναρθακίου 45

2. Ατρόμητος Βαμβακούς 42

3. Αναγέννηση Φαρσάλων 34

4. Δόξα Υπέρειας 34

5. Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων 30

6. Αναγέννηση Ζαππείου 27

7. Θύελλα Βασιλή 25

8. Νίκη Κρήνης 22

9. Μυραϊκός 18

10. Ακαδημία Αχιλλέως 10