Δυο νέα οδικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 3,9 εκατ. ευρώ προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας

Στην χρηματοδότηση και υλοποίηση δυο νέων οδικών έργων συνολικού προϋπολογισμού 3.950.000 ευρώ προχωρά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Πρόκειται για τα έργα:

– «Κατασκευή κυκλικών κόμβων επί της Ε.Ο. Λάρισας – Φαρσάλων», συνολικού προϋπολογισμού 3.450.000 ευρώ

– «Συντήρηση και κατασκευή τεχνικών στο δρόμο Ροδιά-Γόννοι», συνολικού προϋπολογισμού 400.000 ευρώ

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός επισήμανε ότι «σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους και με τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους πολίτες του νομού Λάρισας. Κάθε νέο έργο αποτελεί και μια στοχευμένη παρέμβαση για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών. Ενισχύουμε την ασφάλεια στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των εμπορευμάτων, σε ένα οδικό δίκτυο 5.500 χλμ στην Θεσσαλία, το οποίο μας παραδόθηκε χωρίς όμως τους αντίστοιχους πόρους για την συντήρησή του. Τα έργα αυτά πέραν της χρησιμότητάς τους στηρίζουν θέσεις εργασίας και δημιουργούν μόχλευση στην τοπική οικονομία.».