Αμπελιά από “ατσάλι”, πήρε ανατρεπτικό τρίποντο με “buzzer beater”!!!

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 34′ όμως έδειξε χαρακτήρα και με ολική επαναφορά στα τελευταία δώδεκα λεπτά πέτυχε την ανατροπή με σκορ 2 – 1 και πήρε σπουδαίο τρίποντο.

Σκόρερ για την ομάδα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου ήταν οι Γαρουφαλιάς και Κώστας Κολοβός.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι με αυτό το υπερπολύτιμο τρίποντο έφτασαν τους 39 βαθμούς και παρέμειναν μαζί με την ομάδα του Αβέρωφ στην κορυφή, μετά από 18 αγωνιστικές.

Οι «κόκκινοι» που βρισκόντουσαν πίσω στο σκορ στο περισσότερο διάστημα του αγώνα χάρη στο γκολ του Ζαφειρίου στο 34ο λεπτό, έφεραν αρχικά το παιχνίδι στα ίσια με το γκολ του Κώστα Γαρουφαλιά και πέτυχαν τη σπουδαία νίκη στο 90′ με τον Κώστα Κολοβό!

Στο 34ο λεπτό της συνάντησης στο γήπεδο της Αμπελιάς λοιπόν ο Θοδωρής Ζαφειρίου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και το 0 – 1 έβαλε μπροστά το Μελισσοχώρι στο σκορ, ενώ η ανατροπή του σκορ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, στο 78ο λεπτό ο Κώστας Γαρουφαλιάς με δικό του γκολ έφερε το ματς στα ίσια με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ενώ ο Κώστας Κολοβός «λύτρωσε» ξανά την Αμπελιά στο 90′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αυτή τη φορά, που κέρδισε ο Χρήστος Σελήνης και με νέο δικό του τέρμα, η ομάδα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου πήρε την εντός έδρας νίκη.

Ακόμη, στο 65ο λεπτό ο Κώστας Κολοβός είχε δοκάρι για την Αμπελιά, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Θοδωρή Γεωργούλα, Στέφανο Σουλτούκη και Νίκο Φαρμάκα.

Αντίθετα, το Μελισσοχώρι είχε δοκάρι στο 27′ με τον Βαγγέλη Χαρούλη, όπως και χαμένες ευκαιρίες με τους Νούσια και Αγγελούλη στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θωμ., Περήφανος, Σελήνης, Κολοβός Κ., Αγγέλης, Σαΐτης, Γεωργούλας, Γαρουφαλιάς, Σουλτούκης (78′ Σαμαράς – Καμηλαράκης), Φαρμάκας (70′ Κολοβός Ν. (80′ λ.τ. Σερίφης)), Κόκκινος.

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κουκούτσης, Αγγελούλης, Μπιρόλ, Μανακούσιος, Μαλαχτάρης, Βουτυρίτσας, Διαμαντής (83′ Ζαρκαδής Θ.), Χαρούλης, Ζαφειρίου, Νούσιας, Σδράλης Αλ. (65′ Δανιλούλης).

Διαιτητική Τριπλέτα: Κουκούλης, Νίκζας, Τέγος Αθ.