Δεν χρειάζεται να είστε έξυπνοι ή ταλαντούχοι για να πετύχετε

Είναι αλήθεια. Δεν χρειάζεται να είστε (ιδιαίτερα) έξυπνοι ή εξειδικευμένοι στις επισκευές τηλεοράσεων ή σε οποιοδήποτε επάγγελμα ή να ζωγραφίζετε καλά κτλ. για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ευκαιρίες ή να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη καριέρα. Και όχι, δεν χρειάζεται να είστε όμορφοι ή να γεννηθήκαμε με ένα ασημένιο κουτάλι στο στόμα σας για να επιτύχετε σε αυτόν τον κόσμο.

Δεν χρειάζεται να επικεντρωθείτε στο να γεμίσετε το βιογραφικό σας με πολλές φορές άχρηστα πράγματα, πρέπει να εστιάσετε στην κατανόηση και τη βελτίωση του εαυτού σας. Δουλέψτε στο να είστε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο που οι άλλοι άνθρωποι θα θέλουν να είναι γύρω τους και είναι πρόθυμοι να ανοίξουν τις πόρτες τους. Γνωρίζετε ήδη ότι οι βαθμοί δεν έχουν τόση σημασία, τουλάχιστον όχι τόσο όσο έχουν οι εξωσχολικές δραστηριότητες. Η ικανότητά σας να δημιουργείτε ισχυρές, γνήσιες συνδέσεις είναι αυτό που σας προσφέρει ένα πλεονέκτημα. Για παράδειγμα τα ταξίδια και οι εκδρομές στο εξωτερικό είναι δραστηριότητες που ανοίγουν το μυαλό και το κάνουν να σκέφτεται με πολλούς τρόπους και με έναν πιο καινοτόμο τρόπο. Τα κοινωνικά σας προσόντα είναι αυτά που σας ξεχωρίζει από τα ρομπότ.

Υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να γίνετε ένα ενδιαφέρον άτομο, αλλά όλα περιλαμβάνουν την ανάπτυξη της περιέργειας σας και την επιθυμία σας να γνωρίσετε και να καταλάβετε – τον εαυτό σας, τους άλλους και τον κόσμο γύρω σας. Μπορείτε να διαβάσετε. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια νέα δραστηριότητα όπως πλέξιμο ή αναρρίχηση σε βράχο. Μπορείτε να γίνεται εθελοντής ή ένας τουριστικός οδηγός για την Ελλάδα που να προωθεί την ομορφιά της χώρας μας στο εξωτερικό είναι μια εξαιρετικά δημιουργική ενασχόληση. Μπορείτε να μοιράζεστε ελεύθερα τις πληροφορίες και τις διασυνδέσεις σας. Μπορείτε να γίνεται ο συνδετικός κρίκος δύο επαγγελματιών που είναι γνωστοί σε εσάς και που θα μπορούσαν να επωφεληθούν όλοι από αυτή την γνωριμία.

Και ειλικρινά υπάρχουν κάποια πράγματα που όλοι οι άνθρωποι πρέπει να αρχίζουν σιγά σιγά να καταλαβαίνουν και ένα από αυτά είναι να μπορούν να βλέπουν τις κοινωνικές συνήθειες και τους κανόνες με τους οποίους οι άνθρωποι λειτουργούν και να κατανοούν ότι είναι κάτι καλό. Αυτό που θέλουμε απλά να πούμε είναι ότι πρέπει να μάθουμε να αντιλαμβανόμαστε τα σημάδια του άλλου και να τα αποκωδικοποιούμε σύμφωνα με έναν γενικό κανόνα συμπεριφοράς και όχι σύμφωνα με τις δικές μας πεποιθήσεις.

Εκτός από την μεγάλη προσοχή που μπορεί να τραβάτε σε ένα μπαρ, πώς μπορείτε να πείτε αν είστε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο; Είναι όλα σχετικά με τους άλλους ανθρώπους. Εάν σας ζητήσουν την άποψη σας ή μια συμβουλή, “Είναι καλό αυτό το σύστημα 4Tec Security που έβαλες στο σπίτι σου;” ή “θα έρθεις μαζί μου στα μαγαζιά να διαλέξω ένα δώρο;” κτλ. και εάν είστε σε θέση να κάνετε μικρές συνομιλίες για ταινίες ή να έχετε κάτι να πείτε όταν περιμένετε το λεωφορείο, χωρίς κανένα κίνητρο πέρα ​​από το απλά για να περνάει ο χρόνος με έναν συνάνθρωπο, Συγχαρητήρια! Είστε σε καλό δρόμο για να είστε το είδος του ατόμου που μπορεί να δει τις ευκαιρίες μετά την αποφοίτηση ή να βρει τα μέσα για να διακριθεί για την πολυδιάστατη ανθρωπότητα του από μια στοίβα μονοδιάστατων βιογραφικών.