Αγγλικό σκορ στο Ναρθάκι για το κύπελλο

Την ήττα με σκορ 2 – 4 σε ένα απόλυτα χορταστικό παιχνίδι γνώρισε ο ΑΟ Ναρθακίου από τον Αετό Αμυγδαλέας ο οποίος αγωνίζεται στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία για την φάση των “32” του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας. Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Περδίκης ο οποίος με χατ τρικ έκανε την διαφορά για τον Αετό. Από την άλλη ο πρωτοπόρος στην Β ΕΠΣΛ ΑΟΝ προηγήθηκε με 2 – 0 στο ημίχρονο όμως δεν κατάφερε να κρατήσει αυτή την νίκη πρόκριση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ΑΟΝ να είναι πολύ καλύτερος να πιέζει ασφυκτικά την Αμυγδαλέα και να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο. Στο 18′ ο Ρεντινόπουλος με ένα όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, αιφνιδίασε τον Κωνσταντίνου ο οποίος δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της μπάλας και πέτυχε το 1 – 0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 28′ ο Παπαθανασίου πλάσαρε μέσα από την περιοχή με τον Κωνσταντίνου να τον σταματά. Εν τέλει στο 45′ ο Παπαθανασίου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ ο επόπτης σήκωσε την σημαία, ο κ. Βασιλός πήρε την φάση επάνω του δείχνοντας “παίζετε”, ο επιθετικός του ΑΟΝ πέρασε τον Κωνσταντίνου και ο επερχόμενος Πίρε με τάκλιν σκόραρε για το 2 – 0.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν φουλ επιθετικά και όπως φαίνεται δικαιώθηκαν. Αρχικά στο 47′ ο Παραφέστας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ έκανε το πλασέ με τον Ζειμπέκη να τον σταματάει.

Στο 62’ όμως ο Παραφέστας πάσαρε στον Ντάλλα, αυτός με την μια τροφοδότησε τον Σιάρκο και αυτός με πλασέ πέτυχε το 2 – 1.

Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Περδίκης, ο οποίος στο 65′ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή από εκτέλεση φάουλ του Ντάλλα και με πλασέ πέτυχε την ισοφάριση.

Η Αμυγδαλέα πίεσε, ο ΑΟΝ είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Πρίφτη και Σιδηρόπουλο, όμως στο 70′ ο Περδίκης και πάλι με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή δεν λάθεψε και πέτυχε την απόλυτη ανατροπή.

Ο ΑΟΝ ανέβασε παίκτες, προσπάθησε να επανέλθει όμως στο 84′ είδε τον Περδίκη να πετυχαίνει και χατ τρικ και ταυτόχρονα το 2 – 4, όταν ο Παραφέστας πρόλαβε την έξοδο του Ζειμπέκη, έκανε το πλασέ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και ο επερχόμενος Περδίκης πέτυχε το τελικό 2 – 4 και έδωσε μεγάλη πρόκριση με ανατροπή στην ομάδα του.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζειμπέκης, Πρίφτης, Δημακόπουλος, Λελεντζής (82΄ Μπίνας), Αρσενόπουλος, Μπουλούτσος (55′ Κατσικόπουλος), Καψιώχας, Ρεντινόπουλος, Σιδηρόπουλος (72′ Μισαηλίδης), Πίρε, Παπαθανασίου (75′ Καραβαγγέλης)

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Σιάρκος, Γουνάρας (46′ Πλής), Περδίκης, Παπακωστούλας, Βαρλάγκας (90′ Γκαραβέλης), Παπαδάμου (46′ Καλογιάννης), Παρασκεούδης, Παραφέστας, Φιλίππου (58′ Ντάσκας), Ντάλλας.