“Βασίλεψε” ο Σύλλογος Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων

Με την παρουσία πολλών τρίτεκνων οικογενειών, από όλη την επαρχία Φαρσάλων, πραγματοποιήθηκε, η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου τριτέκνων επαρχίας Φαρσάλων, το πρωινό της Κυριακής (21/01) στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Κτήμα Αίγλη».

Την τελετή άνοιξε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Δρόσος, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενώ στην συνέχεια ευλόγησε την βασιλόπιτα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων Τιμόθεος.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων κ. Δημήτρης Χατζημήτρος καλωσόρισε με τη σειρά του, όλους όσους παρευρέθηκαν για την κοπή της πίτας. Έκανε έναν απολογισμό για τις δράσεις του συλλόγου, αναφέροντας πως ο σύλλογος τις κάνει ώστε  «να ωφελήσουν τους τρίτεκνους από τη μια, αλλά και να συμβάλλουν στην κοινωνική συνοχή, να εμπεδώσουν την αλληλεγγύη, να βοηθήσουν τους πολίτες, να διεκδικήσουν μια καλύτερη, πιο ποιοτική ζωή». Προσδιόρισε τις κορυφαίες στιγμές για το 2018 και δράσεις του Συλλόγου ενώ αναφέρθηκε στις εκπτώσεις που έχει συνάψει ο Σύλλογος, όπως στα τέλη ύδρευσης της ΔΕΥΑΦ, το ΚΤΕΛ ν. Καρδίτσας και ΜΜΜ καθώς και με καταστήματα των Φαρσάλων μέσω του εμπορικού Συλλόγου και του προγράμματος ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ. Επίσης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρη Γιαννακόπουλο,  ο οποίος παραχωρεί το κτήριο στο οποίο στεγάζεται το Επιμελητήριο στα Φάρσαλα στους τρίτεκνους για την χρήση των γραφείων.

Στην εκδήλωση παρέθεσαν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κυριακή Παναγιωτοπούλου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Δ.Φ. κ. Κωνσταντίνος Δερλός, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κων/να Μπένου και Σοφία Ταστεμίρογλου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Καρδίτσας κ. Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος κι ο αντιπρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας τριτέκνων Ελλάδος κ. Θεόδωρος Κοντός ενώ επίσης παρευρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Βασίλειου και η πρόεδρος της Δημ.κοινότητας Φαρσάλων κ. Βάια Παύλου.

Επίσης, στην εκδήλωση τιμήθηκαν όλα τα παιδιά των Τριτέκνων τα οποία εισήχθησαν στις σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας (σ.σ. συνολικά 20 παιδιά).