Έκοψε βασιλόπιτα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε ο πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων την Κυριακή το πρωί στο κτίριο που στεγάζεται, στο σχολείο του χωριού.

Αρχικά ο ιερέας της ενορίας π. Γεράσιμος, ευλόγησε την βασιλόπιτα, και στην συνέχεια την έκοψε με την πρόεδρο του συλλόγου κ. Χρ. Δημακοπούλου και τον πρόεδρο της τοπ. κοινότητας κ. Φώτη Γρίβα.

Η κοπή της Βασιλόπιτας έγινε παρουσία του Δημάρχου Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιου, του αντιδημάρχου κ. Δημ. Μπαμπανίκα, κατοίκων και φίλων του συλλόγου. Στις ομιλίες τους, αναφέρθηκαν όλοι, στο πνεύμα συνεργασίας που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ των φορέων, για το κοινό καλό του χωριού, αλλά και του τόπου.

Να υπενθυμίσουμε, με την επαναδημιουργία του τοπικού συλλόγου, πριν λίγα χρόνια, ο συγκεκριμένος χώρος ξαναγεννήθηκε και από εγκαταλελειμένος που ήταν άλλοτε, μέσα από την συλλογική προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων, αλλά και των κατοίκων του χωριού, αποτελεί πλέον ένα “κρυφό” στολίδι λαογραφίας, για την επαρχία Φαρσάλων. Τα τυχερά φλουριά για το 2019 βρήκαν ο κ. Χρήστος Νταραγιάννης και η κ. Πόπη Καλαθά.

Δείτε φωτογραφίες