“Διπλό” και μια νίκη μακριά από τα μπαράζ τα κορίτσια του Αθλητικού!

Η ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Φαρσάλων αντιμετώπιζε εκτός έδρας την ομάδα του Ελευθεριακού Βόλου, την οποία κατάφερε να κερδίσει με 1-3 σετ δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία και σε αθλήτριες με λιγότερα λεπτά συμμετοχής σε προηγούμενους αγώνες να παίξουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να συμβάλουν στο να πάρει η ομάδα των Φαρσάλων το ροζ φύλλο αγώνα.

Οι γηπεδούχες πήραν το πρώτο σετ με σκορ 25 – 14, όμως από εκεί και έπειτα ο Αθλητικός έστησε το δικό του “πάρτι”.

Αρχικά κέρδισε το δεύτερο σετ με σκορ 15 – 25 και ισοφάρισε, ενώ το τρίτο σετ δυσκόλεψε την ομάδα του Χρήστου Μανετζή όμως κερδίζοντας με σκορ 20 – 25 πήρε τα ηνία της αναμέτρησης.

Στο τέταρτο σετ οι Φαρσαλινές με σκορ 15 – 25 και πάλι πήραν την νίκα και το ροζ φύλλο.

Με την νίκη αυτή και με μια αγωνιστική να απομένει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος τα κορίτσια του Αθλητικού έχουν την ευκαιρία με Νίκη στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Σκοπέλου να διεκδικήσουν μια θέση στην 3αδα του ομίλου που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου του πρωταθλήματος κεντρικής Ελλάδος.

Η Σύνθεση

Α.Σ. Φαρσάλων (Μανετζής Χρήστος): Ντόβα Ευτυχία, Αράπη Δήμητρα, Βασιλοπούλου Εφηλία, Τσουμάνη Βασιλική, Τσιαμπαλή Άννα, Αλεξίου Θώμη, Χατζηαντωνίου Γεωργία, Μόκκα Ρένια, Μπύρου Μαρίεττα