“Τετράστερη” η Δόξα Υπέρειας, συνεχίζει να ανεβαίνει!

Η Δόξα Υπέρειας σκοράροντας από δυο τέρματα σε κάθε ημίχρονο μετέτρεψε σε “υγιεινό περίπατο” την αναμέτρηση κόντρα στον Μυραικό τον οποίο και κέρδισε με σκορ 4 – 0.

Έτσι οι αετοί έφτασαν τους 20 βαθμούς και πλέον βρίσκονται μαζί με την Αναγέννηση Φαρσάλων στην τρίτη θέση του 2ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Κερμελίδης ο οποίος σκόραρε τρεις φορές και συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη της ομάδος του.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 15′ όταν ο Δημητρίου έκανε την σέντρα και ο Αποστόλης Παπαδόπουλος με κεφαλιά ψαράκι άνοιξε το σκορ.

Ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Καλφόγλου τροφοδότησε τον Κερμελίδη και αυτός με όμορφο πλασέ πέτυχε το 2 – 0.

Στο 50′ ο Τσακίρης με όμορφη κάθετη πάσα άνοιξε την άμυνα των φιλοξενούμενων και ο Κερμελίδης με πλασέ και πάλι πέτυχε το 3 – 0.

Ενώ στο 70′ με σουτ έξω από την περιοχή ο μεσοεπιθετικός της Δόξα Υπέρειας πέτυχε το 4 – 0 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδος του και πέτυχε ταυτόχρονα χατ τρικ.

Από εκεί και έπειτα δεν άλλαξε κάτι με την Δόξα να πανηγύριζει ακόμη ένα τρίποντο συνεχίζοντας έτσι την “αναρρίχησή” της

Η Σύνθεση

Δόξα Υπέρειας (Γιάννης Βασιλείου): Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος Απ., Ευθυμιάδης, Δημητρίου, Τσούνι, Τσακίρης (60′ Λαυδής), Ντραμπάκουλος, Κερμελίδης (75′ Πολύζος Δ.), Καλφόγλου, Φιτσόπουλος (46′ Γκατζόγιας), Παπαδόπουλος Απ. (75′ Τσιούρης Γ.).