Διπλό στο ντέρμπι του Σταδίου και μόνο πρώτο το “τρένο” του ο ΑΟ Ναρθακίου!!!

Ο ΑΟ Ναρθακίου πέρασε και από το Στάδιο κερδίζοντας με σκορ 0 – 1 την Αναγέννηση Φαρσάλων, έφτασε τους 26 βαθμούς και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα του Ατρομήτου Βαμβακούς με σκορ 3 – 2 στην έδρα της Νίκης Κρήνης.

Πλέον οι γαλάζιοι βρίσκονται μόνοι πρώτοι στον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ, από την άλλη η Αναγέννηση Φαρσάλων μετά από αυτή την ήττα είδε την Δόξα Υπέρειας να την φτάνει στος 20 βαθμούς και να “συγκατοικούν” στην 3η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ΑΟ Ναρθακίου να πιέζει ψηλά, να έχει την κυκλοφορία και να προσπαθεί να διασπάσει από τον άξονα την άμυνα της Αναγέννησης, όμως οι γηπεδούχοι όντας καλά στημένοι στο δικό τους μισό δεν επέτρεψαν ιδιαίτερες απειλές.

Ένα σουτ του Καψιώχα και ένα του Παπαθανασίου ήταν εύκολη λεία για τον Παλαμίδα.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους ο ΑΟΝ άνοιξε το σκορ όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Σιδηρόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μισαηλίδης σκόραρε με προβολή, όμως ο βοηθός ακύρωσε το γκολ καθώς ο Πίρε ήταν μπροστά από τον Παλαμίδα εκτεθειμένος και επηρέαζε την φάση.

Με το “καλημέρα” του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν έπειτα από συρτή σέντρα από τα δεξιά ο Παλαμίδας έπεσε να μπλοκάρει την μπάλα, όμως αυτή έφυγε από τα χέρια του και ο επερχόμενος Πίρε με κοντινό πλασέ την έσπρωξε στα δίχτυα εκμεταλλευόμενος το λάθος του τερματοφύλακα της Αναγέννησης.

Αυτό το τέρμα έδωσε “φτερά” στα πόδια των φιλοξενουμένων οι οποίοι πίεσαν και για δεύτερο τέρμα, όμως αρχικά ο Σιδηρόπουλος έκανε το σουτ με τον Παλαμίδα να διώχνει σε κόρνερ.

Ενώ στο 53′ ο Παλαμίδας έδιωξε με τα πόδια την προσπάθεια του Πίρε από πλεονεκτική θέση.

Η Αναγέννηση προσπάθησε να πιέσει όμως όλες οι επιθετικές προσπάθειες της σταματούσαν στην αμυντική γραμμή του ΑΟΝ.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμη μια καλή στιγμή στο 78′ όταν ο “κεραυνός” του Καραβαγγέλη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παλαμίδα.

Ενώ ένα φάουλ του Πίρε απο καλή θέση πέρασε λίγο άουτ.

Η Αναγέννηση πίεσε στο τέλος όμως αρχικά έπειτα από σέντρα του Καρακώστα ο Βαίτσης δεν πλάσαρε σωστά, ενώ στο 85′ σε πανομοιότυπη φάση ο Μπουλούτσος έσωσε προ του επερχόμενου Βαίτση.

Έτσι ο ΑΟΝ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη και βρέθηκε μόνος πρώτος!

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Χρήστου Στεργιόπουλου πρώην ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Φαρσάλων και εμβληματική μορφή για το ποδόσφαιρο του Νομού Λάρισας.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Αρβανιτοζήσης Γ., Σακελλαρίου Κ., Μπούλαρι, Δημούλας (55′ Βαίτσης), Ζαγγανάς Χρ. (78′ Αγγελάκης), Πατσιούρας, Τσούλης (83′ λ.τ. Κουκουτής), Μπανιάς, Γιαχνής (86′ Θεοχαρόπουλος), Καρακώστας.

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζειμπέκης, Πρίφτης, Δημακόπουλος, Λελεντζής, Κατσικόπουλος (44′ λ.τ. Πίρε), Αρσενόπουλος, Καψιώχας, Μισαηλίδης (46′ Ρεντινόπουλος), Σιδηρόπουλος (83′ Μπίνας), Μπουλούτσος, Παπαθανασίου (70′ Καραβαγγέλης).