Ήττα για τον Αχιλλέα στην Ελασσόνα

Την ήττα με σκορ 4 – 1 γνώρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στην έδρα του ΠΟ Ελασσόνας στο ντεμπούτο του κ. Δημήτρη Δανιλούλη στον πάγκο των Μυρμιδόνων. Με αυτή την ήττα, οι Μυρμιδόνες παρέμειναν στους 18 βαθμούς και την 11η θέση έπειτα από το τέλος του πρώτου γύρου, με τον Αχιλλέα όμως να έχει παιχνίδι λιγότερο αυτό με τον Δωτιέα Αγιάς εντός έδρας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να είναι πιο κινητικός και ορεξάτος και στο 5′ ο Γαγάρας κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κατσάνακης με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 8′ ο Γαγάρας έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ με τον Γούπο να μπλοκάρει.

Η Ελασσόνα στην πρώτη καλή στιγμή της άνοιξε το σκορ, όταν ο Καραγκούνης εκτέλεσε το κόρνερ έπειτα απο λάθος συννεονήση άμυνα και τερματοφύλακα η μπάλα κατέληξε στον Μπαρλαγιάννη και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Πέντε λεπτά αργότερα είχαμε το 2 – 0 όταν έπειτα από πάσα του Νταμπόση και λάθος διώξιμο του Πετράκη, ο Καραγκούνης έξω από την περιοχή πέτυχε το 2 – 0.

Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με την επομένη καλή στιγμή να καταγράφεται στο 30′ όταν το σουτ του Γαγάρα μπλόκαρε ο Γούπος.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας προσπάθησε να πιέσει και στο 48′ έχασε μια καλή στιγμή όταν ο Κούμρια βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με το πλασέ του να μπλοκάρει όμως ο Γούπος.

Στο 65′ όμως ο ΠΟΕ πέτυχε και τρίτο τέρμα, όταν ο Καραγκούνης εκτέλεσε με σέντρα σουτ το φάουλ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι και η μπάλα ξεγέλασε τον Κουτσογιαννούλη ο οποίος έκανε λάθος εκτίμηση και έτσι σημειώθηκε το 3 – 0.

Ο Αχιλλέας μείωσε στο 72′ όταν ο Κούμρια έκλεψε, έσπασε στον Γαγάρα αυτός τροφοδότησε τον Ζιώγα και ο τελευταίος με πλασέ μείωσε σε 3 – 1.

Ενώ τρία λεπτά αργότερα έχασε ακόμη μια καλή στιγμή όταν έπειτα από διαρκείας φάση αέρος, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσανάκη η μπάλα κατέληξε στον Τλούπα αυτός έκανε το σουτ με τον Γούπο να μπλοκάρει.

Στο 76′ ο ΠΟΕ έπειτα από αντεπίθεση πέτυχε το 4 – 1 όταν ο Καραγκούνης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ έσπασε στον Κωνσταντινίδη, ο οποίος τροφοδότησε τον Ματούλα με τον τελευταίο να πετυχαίνει το 4 – 1 σε μια φάση στην οποία οι Μυρμιδόνες διαμαρτύρονται για φάουλ στον Γαγάρα στην εκκίνηση της φάσης, έξω από την περιοχή του ΠΟΕ.

Οι Συνθέσεις

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπόσης (67′ Γκαντούνας), Σουρλής, Λαγός, Συνάπαλος, Κυρίτσης Αθ. (60΄Καλύβας), Πετάνη, Μπαρλαγιάννης (75′ Κωνσταντινίδης), Ματούλας, Καραγκούνης (82′ Χατζιβασίλης).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Δημήτρης Δανιλούλης): Κουτσογιαννούλης, Τλούπας, Ταστεμερίδης (85′ Σαμαράς),  Ζησόπουλος, Κομισόπουλος, Τσούλης, Κατσανάκης, Πετράκης (16′ Καναβός – 78′ Γιαννολόπουλος), Παπακωνσταντίνου (30′ λ.τ. Ζιώγας), Κούμρια, Γαγάρας.