Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στην Αμπελιά

Ισόπαλο αλλά με αρκετές συγκινήσεις έληξε το εξ΄αναβολής παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής στην Α΄1 τοπική κατηγορία ανάμεσα σε Αμπελιά και Πύρρο.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς ο αγώνας είχε αναβληθεί το περασμένο Σάββατο ελέω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή των Φαρσάλων και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με το 1 – 1 να είναι το τελικό σκορ.

Με τον βαθμό λοιπόν αυτό, το συγκρότημα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου βρίσκεται μόνο πρώτο στη βαθμολογία έχοντας είκοσι εννέα βαθμούς, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Κώστα Βασίλη έφθασε τους είκοσι τέσσερις πόντους και συνεχίζει τη προσπάθεια του από την έκτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Η πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 10′ και ανήκει στους φιλοξενούμενους.

Ο Μούρι μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και σούταρε, όμως ο Μάκης Γεωργούλας αντέδρασε σωστά και αποσόβησε την ευκαιρία του Πύρρου.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Μάριο Λάττα που έκανε το ντεμπούτο του με τους «κυανόλευκους» και είχε θετική παρουσία, τροφοδότησε τη μπάλα στον Αλιάι και ο νεαρός ποδοσφαιριστής πλάσαρε, με τη μπάλα να βρίσκει στον ώμο του Κώστα Κολοβού και να καταλήγει κόρνερ.

Πέντε λεπτά μετά, η τρίτη απειλή έφερε και το γκολ για τον Πύρρο.

Σε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων ο Μούρι μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από τα δεξιά, «έσπασε» τη μπάλα τη κατάλληλη στιγμή στον Μάριο Λάττα και ο τελευταίος σκόραρε στο πρώτο του παιχνίδι στην Α΄1 τοπική κατηγορία, με το γκολ να πανηγυρίζεται έξαλλα από όλο το σύνολο του Πύρρου.

Βέβαια, πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το 1 – 1 ο Στέφανος Σουλτούκης με κοντινή προβολή σε κενή εστία από γύρισμα του Μίμη Κουρούκα έφερε το ματς στα ίσια και το σκορ στο 37′ άλλαξε και έφερε τις ισορροπίες στο ματς.

Λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ και την εκτέλεση του Νίκου Φαρμάκα εξουδετέρωσε με εντυπωσιακή απόκρουση ο Μάριος Αγραφιώτης, βγάζοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι πήγε προς τη δύναμη, με τους παίκτες των δύο συλλόγων να παλεύουν κάθε μονομαχία, καθώς δεν ήθελαν να δεχθούν τέρμα, πράγμα που δεν θα τους απέφερε κάτι θετικό.

Το παιχνίδι ήταν κατά κύριο λόγο αναμέτρηση κέντρου με αρκετές προσωπικές μονομαχίες και δύναμη.

Έτσι, η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 78ο λεπτό για τον Πύρρο.

Ο Αλέξανδρος Κάτσας έβγαλε κάθετη πάσα στον Μάριο Λάττα και πριν σουτάρει ο φορ του Πύρρου ήρθε ο Δημήτρης Αγγέλης και έδιωξε σωστά τη μπάλα πριν απειλήσει με σουτ ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων.

Προς το τέλος της συνάντησης τώρα και στο 86′ οι φιλοξενούμενοι έφθασαν κοντά στο γκολ που θα τους έδιναν τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ο Μάριο Λάττα με κάθετη πάσα από τα αριστερά έβγαλε τον Μούρι σε θέση τετ – α – τετ, με τον φορ του Πύρρου και τον Μάκη Γεωργούλα να πηγαίνουν μαζί στη μπάλα και τον τερματοφύλακα της Αμπελιάς να διώχνει πρώτα τη μπάλα.

Εκεί, οι φιλοξενούμενοι «φώναξαν» για περίπτωση πέναλτι, όμως κάτι τέτοιο δεν υπήρχε και σωστά ο κ. Κουκούλης έδωσε συνέχεια στο ματς.

Από πλευράς Ολυμπιακού δυο σουτ των Στέφανου Σουλτούκη και Θοδωρή Γεωργούλα δεν βρήκαν στόχο και έτσι έμεινε το 1 – 1.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θωμ., Σερίφης Β., Σελήνης, Αγγέλης, Κολοβός Κ., Κολοβός Ν., Γαρουφαλιάς, Γεωργούλας Θοδ., Φαρμάκας, Κουρούκας (65′ Σαμαράς – Καμηλαράκης), Σουλτούκης.

Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Αγραφιώτης, Μάρης, Λίτσα, Λέτσιος, Κάτσης, Παύλου, Κάτσας, Λάττα (90′ Σάρα), Νικούλης, Μούρι, Αλιάι (60′ Τζιόγκας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Παραφέστας, Νάκας.