Τίμησαν τον προστάτη τους, Άγιο Μάξιμο οι δημοτικοί υπάλληλοι στα Φάρσαλα

Οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Φαρσάλων γιόρτασαν χθες (21/01) τον Άγιο Μάξιμο, προστάτη τους στον Δήμο Φαρσάλων. Η δοξολογία τελέστηκε στην Αγ. Παρασκευή, το πρωινό της Δευτέρας, όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.

Η συγκεκριμένη γιορτή καθιερώθηκε, και εορτάζεται για 9η συνεχή χρονιά κάθε χρόνο από τους δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου μας. Στην δοξολογία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Άρης Καραχάλιος, ο εορτάζοντας και βουλευτής Λάρισας κ.Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφ. Ταστεμίρογλου και Κων/να Μπένου, ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ κ. Κων/νος Δερλός, η πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. κ.Κυρ. Παναγιωτοπούλου και υπάλληλοι του Δήμου μας.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΑΙΓΛΗ Gusto, όπου την ευλόγησε ο Μητροπολίτης. Το τυχερό φλουρί για το 2019, έτυχε η κ. Βούλα Μπαλαμπάνη, παραλαμβάνοντας το δώρο της, μια εικόνα της Παναγίας, από τον Δήμαρχο της πόλης. Χαιρετισμό προς τους δημοτικούς υπαλλήλους παρέθεσαν ο Δήμαρχος κ.Άρης Καραχάλιος, ο κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, η κ. Ελένη Μπαχατίρογλου και ο κ. Ανασ. Λιαπής, όπου τους ευχήθηκαν να συνεχίσουν πάντα να προσφέρουν προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, υγεία, ευτυχία.

Δείτε βίντεο από την κοπή πίτας

Πηγή βίντεο: Κώστας Αντωνόπουλος