Κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού….

Με μια κίνηση με έντονο συμβολισμό η δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Μαρία Γαλλιού βρέθηκε στα Φάρσαλα, τη δεύτερή της «πατρίδα» όπως τα αποκαλεί, και μίλησε με τους πολίτες αλλά και με τη δημοτική αρχή.

Στο Δημαρχείο της πόλης η Μαρία ενημερώθηκε για τα ζητήματα της πόλης και της επαρχίας Φαρσάλων, ενώ μετά -κατά την συνήθη βόλτα της στην αγορά- η υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής έκανε τα… 700 μέτρα, επί της οδού Λαρίσης σε 2 ώρες, αφού κυριολεκτικά σε κάθε της βήμα κάτοικοι των Φαρσάλων την σταματούσαν και της ανέλυαν τους προβληματισμούς τους και τις σκέψεις τους.

Άλλωστε γνωρίζουν καλά τη Μαρία και ξέρουν πως είναι ένα άτομο οικείο και φερέγγυο που μπορεί να μεταφέρει τη φωνή της επαρχίας Φαρσάλων στα κέντρα αποφάσεων αλλά και να κινηθεί αποφασιστικά για την επίλυση όσων ταλανίζουν την επαρχία.

Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το κόκκινο σημειωματάριο της, στο οποίο κατέγραφε τις ανησυχίες των πολιτών αλλά και τους στόχους και επιδιώξεις του Δήμου στη νέα εποχή.

Νέοι άνθρωποι, νέες πολιτικές αντιλήψεις….