Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι γιορτές των τεσσάρων ΚΔΑΠ της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν ενώ οι γονείς και οι παππούδες αυτών τους καμάρωναν με πρόσωπα γεμάτα ευτυχία.

• Το ΚΔΑΠ4 της Ρευματιάς σε συνεργασία με τον σύλλογο Γυναικών Βαμβακούς πραγματοποίησε μία όμορφη γιορτή με τίτλο «Φέρε και εσύ ένα στολίδι» στην πλατεία της Βαμβακούς, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2018, όπου στόλισαν και άναψαν το δέντρο του χωριού.

• Το ΚΔΑΠ2 του Βασιλί πραγματοποίησε «Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση» στον χώρο του ΚΔΑΠ2 στις 17 Δεκεμβρίου 2018. Συμμετείχε ο Σύλλογος Γυναικών Βασιλί με αφηγήσεις παραμυθιών από τα μέλη του και κερνώντας τους παρευρισκόμενους χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

• Το ΚΔΑΠ1 έδωσε (2) δύο παραστάσεις της Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης με τίτλο «Παίζουμε Θέατρο»; Η ομάδα των θεατροπαιχνιδιών του εργαστηρίου λόγου και τέχνης παρουσίασε το σύγχρονο παραμύθι της Ευγενίας Παλαιολόγου «Τα δύο μικρά έλατα», ανθολογημένο από τον Χάρη Σακελλαρίου, καθώς και το τμήμα εικαστικών του ίδιου κέντρου παρουσίασε τραγούδια και χορευτικά σε ήχους χριστουγεννιάτικους δίνοντας χαρά, αγάπη και ελπίδα. Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, στην Πλατεία Δημαρχείου Φαρσάλων. Και η δεύτερη στο ΚΑΠΗ του Δήμου την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 στα πλαίσια του Προγράμματος Υγιής Γήρανση.

Το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό όλων των ΚΔΑΠ και του παιδικού σταθμού «ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ», απασχόλησαν δημιουργικά τους μικρούς μας φίλους με τις δραστηριότητες:

α) Ταχυδρομείο του Αη-Βασίλη
β) Αφήγηση παραμυθιών
γ) Face painting
δ) Διάφορες κατασκευές και

οι μαθητές του Παραρτήματος Ρομά – Κέντρου Κοινότητας και οι μαθητές του Κέντρου Ημέρας ΑΜΕΑ παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους Χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

• Τέλος το ΚΔΑΠ3 στον Σταυρό στις 21 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποίησε «Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής» στον χώρο του κέντρου όπου οι λιλιπούτειοι φίλοι μας έφτιαξαν νόστιμα γλυκά, έπαιξαν και τραγούδησαν.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: farsala.gr