Σοβαρά προβλήματα λόγω παγετού μετά από την βροχή στα Φάρσαλα

Η βροχή που έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης (09/01), σε συνδυασμό με τις αρνητικές  θερμοκρασίες που υπάρχουν στην περιοχή στη επαρχίας Φαρσάλων, αλλά κατά μήκος του δρόμου εως την Λάρισα, έχουν κάνει το μεγαλύτερο μέρος τους οδικού δικτύου παγοδρόμιο.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα αυτοκίνητο στο ύψος του Παλαιόμυλου βγήκε εκτός δρόμου λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος, απεγκλωβίστηκε και οδηγήθηκε με ΕΚΑΒ στον νοσοκομείο του Βόλου, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν οτι είναι καλά στην υγεία του.

Οι οδηγοί πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή και να οδηγούν προσεκτικά και με χαμηλές ταχύτητες καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος.

Στα Φάρσαλα δρόμοι οι οποίοι έχουν κλίση (ανηφόρες κατηφόρες) είναι απροσπέλαστοι, ενώ πολλά προβλήματα έχουν σημειωθεί στις οδούς, Υπερείδου και Β’Συντάγματος Ιππικού καθώς και σε αρκετά αλλά σημεία.

ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του onlarissa, ήδη στο κέντρο του ΕΚΑΒ υπάρχουν πολλές κλήσεις για ηλικιωμένα κυρίως άτομα τα οποία κυκλοφορώντας στην πόλη είχαν πτώσεις, με αποτέλεσμα να μεταφέρονται στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με διαστρέμματα ή ακόμη και κατάγματα.

Επίσης, σύμφωνα με αναγνώστες του onlarissa.gr οι δρόμοι και στη Νίκαια Λάρισας έχουν καλυφθεί με στρώμα πάγου και η κυκλοφορία των οχημάτων επιφυλάσσει μεγάλους κινδύνους.

Αύριο δεν θα εκτελεστεί το πρώτο δρομολόγιο των 5:15πμ από Λάρισα για Φάρσαλα και των 6:15πμ από Φάρσαλα για Λάρισα.