Ακινητοποιήθηκαν τα ΚΤΕΛ Βόλου, Λάρισας και Λαμίας στην ΠΑΘΕ λόγω του «Τηλέμαχου»

Ακινητοποιήθηκαν τα ΚΤΕΛ Βόλου, Λάρισας και Λαμίας τις πρωινές ώρες στην ΠΑΘΕ λόγω του «Τηλέμαχου».

To πρώτο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Μαγνησίας σήμερα 8/1/2019 και ώρα 4:30 με προορισμό την Αθήνα, το αντίστοιχο της Λάρισας και της Λαμίας, ακινητοποιήθηκαν στο ΣΕΑ Αταλάντης για 2,5 ώρες, λόγω καιρικών φαινομένων στην ΠΑΘΕ.

Η τροχαία της εθνικής οδού ακινητοποίησε στις 6:30 τα λεωφορεία  του ΚΤΕΛ Λάρισας, Βόλου και Λαμίας στο 144 χλμ της ΠΑΘΕ, στα ΣΕΑ Αταλάντης,  λόγω χιονόπτωσης στη ΠΑΘΕ στο κομμάτι από Σχηματάρι μέχρι Βαρυμπόμπη.

Οι επιβάτες των λεωφορείων παρέμειναν στο Σταθμό Εξυπηρέτησης Πελατών  από 6:30 μέχρι 9: 20, οπότε και επέτρεψε η τροχαία την αναχώρηση.

Η χιονόπτωση ήταν μεγάλη ειδικά στο τμήμα από διασταύρωση  Ωρωπού μέχρι Καπανδρίτι, με το ύψος του χιονιού 30 πόντους περίπου, και εκ του λόγου αυτού,  αναγκάστηκε η τροχαία να διακόψει την κυκλοφορία στο δρόμο και στα δυο ρεύματα, και όταν ο δρόμος εκχιονίστηκε, και δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία..

Με το όχημα της τροχαίας  να προπορεύεται, να ακολουθούν τα λεωφορεία, καθώς και οι νταλίκες,  συνεχίστηκε  τα ταξίδι για την Αθήνα απρόσκοπτα.

Λεωφορεία επίσης είχαν ακινητοποιηθεί και στο Σχηματάρι, αλλά και στο ρεύμα προς τη Λάρισα.

Σημειώνεται ότι μεγάλος αριθμός από νταλίκες και φορτηγά είχαν  ακινητοποιηθεί και στα ΣΕΑ Αλμυρού, από τις πρώτες  πρωινές ώρες.