Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές από συλλόγους, φορείς, Αρχές και πολίτες άκουσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και γιορτινές μελωδίες, άκουσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του από τη μπάντα της 1ης Στρατιάς, τη μπάντα της 110 Πτέρυγας Μάχης, το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Ν. Λάρισας «Ο Κατσαντώνης», το Σύλλογο Εκπαιδευτών Οδηγών Ν. Λάρισας, τη Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων και το Σύλλογο Κερκυραίων Λάρισας, ανταλλάσσοντας παράλληλα ευχές με εκατοντάδες πολίτες και στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο κ. Αγοραστός αντάλλαξε ευχές και μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

«Σε λίγες ώρες μια νέα χρονιά θα ανατείλει για τον τόπο μας. Αφήνουμε πίσω μας το 2018 κρατώντας τις καλές στιγμές, οι οποίες για την Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν παρά πολλές, καθώς υπήρξαν σημαντικές βραβεύσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό αναγνωρίζοντας το έργο που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια επιτελέσει.

Στην ανατολή του 2019, στη Θεσσαλία έχουμε πολλούς λόγους για να ατενίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη νέα χρονιά. Για το 2019 η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει αναδειχτεί ως Επιχειρηματική Περιφέρεια της Ευρώπης. Ένα βραβείο που στέλνει μήνυμα ελπίδας και ανάσες προόδου για τον τόπο μας.

Στόχος μας το νέο έτος είναι να ξεκινήσουν  τα εκατοντάδες νέα έργα, δράσεις και επενδύσεις που έχουμε δρομολογήσει στους τομείς της απασχόλησης, της κοινωνικής συνοχής, της πρόνοιας, της υγείας, των μεταφορών, των υποδομών, της επιχειρηματικότητας, της έρευνας, της εκπαίδευσης, του περιβάλλοντος, του πολιτισμού του τουρισμού, του αθλητισμού, του αγροτικού τομέα και της κλιματικής αλλαγής.

Εργαζόμαστε καθημερινά με σχέδιο, στρατηγική, προσανατολισμό και «πυξίδα» τον άνθρωπο αλλάζοντας την εικόνα του τόπου μας.

Ας είναι το 2019, το έτος που η χώρα μας θα κάνει ένα άλμαμεγαλύτερο από τη φθορά.

Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή προκοπή στην καθεμιά και τον καθένα σας».