Στοίχημα: Με τα γκολ στην Αγγλία

Το σαββατοκύριακο ανοίγει σήμερα και το κουπόνι του στοιχήματος έχει περισσότερα παιχνίδια από τις προηγούμενες μέρες. Τα φώτα πέφτουν κυρίως στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ στοιχηματικό ενδιαφέρον υπάρχει και στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας. Όσον αφορά το μπάσκετ, ο Χολαργός παίζει με το Λαύριο για τη Basket League. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Goalbet. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Σκορ και θέαμα στο γήπεδο της Μπράιτον

Η Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται στην 20η αγωνιστική της και ένα από τα ματς που μαγνητίζουν το ενδιαφέρον είναι αυτό της Μπράιτον με την Έβερτον. Δύο ομάδες, που φέτος αρέσκονται σε ανοιχτά παιχνίδια και συνηθίζουν τόσο να σκοράρουν, όσο και να δέχονται γκολ. Η Μπράιτον μετράει επτά Goal/Goal, σε δέκα αγώνες στο γήπεδό της. Η Έβερτον, προέρχεται από έξι Goal/Goal & Over 2.5 στα εννιά τελευταία εκτός έδρας ματς της. Την περασμένη αγωνιστική οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Άρσεναλ, σε ένα παιχνίδι που μπορούσε να έχει πολλα περισσότερα τέρματα. Από την άλλη, η Έβερτον συνήλθε από το βαρύ 2-6 από την Τότεναμ και διέλυσε με 1-5 την Μπέρνλι. Γίνεται αντιληπτό, ότι και οι δύο σημερινοί αντίπαλοι είναι λίγο αφελείς στην άμυνα, αλλά επιθετικά έχουν βρει τον τρόπο να λειτουργούν καλά και να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Το ματς είναι κρίσιμο βαθμολογικά, με τη νίκη να είναι απαραίτητη τόσο για την Μπράιτον, όσο και για την Έβερτον, έστω και για διαφορετικούς λόγους. Προβλέπουμε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, με το σκορ να ξεφεύγει. Πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Κερδίζει η Σάντερλαντ

Μένουμε… Αγγλία, και περνάμε στην πρώτη κατηγορία, όπου η Σάντερλαντ φιλοξενεί τη Σριούσμπερι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το 1-0 επί της Μπράντφορντ, σε ένα ματς που είχαν 47.000 οπαδούς στο πλευρό τους! Η έδρα της Σάντερλαντ είναι πανίσχυρη, και την οδηγεί σε επιτυχίες. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Τζακ Ρος είναι αήττητη στο γήπεδό της και μετράει εκεί τρεςι σερί νίκες. Έτσι, έχει φτάσει στην τρίτη θέση και παλεύει για την απευθείας άνοδο. Αντίθετη είναι η πορεία της Σριούσμπερι, που είναι μεν στο +7 από τον υποβιβασμό αλλά δεν πείθει με την εικόνα της. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την εβδομάδα που μας πέρασε από την Άκρινγκτον και παρά την αλλαγή προπονητή, δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι. Η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Σάντερλαντ είναι πάρα πολύ δυνατή όταν παίζει στο «σπίτι» της, και αυτό είναι το μεγάλο της «όπλο» για την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Πρέπει λοιπόν να το εκμεταλλεύεται σταθερά και να μαζεύει βαθμούς. Κάτι τέτοιο πιστεύουμε ότι θα κάνει και σήμερα, απέναντι στην αδύναμη Σριούσμπερι. Για το λόγο αυτό, επιλέγουμε τον «άσο», που προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Τρομερή η άμυνα του Χολαργού


Με όπλο την εξαιρετική άμυνά του, ο Χολαργός πέρασε νικηφόρα με 58-59 από το Αλεξάνδρειο και έφτασε το ρεκόρ του στο 5-5. Σπουδαία η νίκη της αθηναϊκής ομάδας επί του Άρη, που αποδεικνύει ότι φεύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και στοχεύει στα πλέι-οφ. Σήμερα, υποδέχεται για την ενδέκατη αγωνιστική της Basket League το Λαύριο. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στην έδρα τους από τον Προμηθέα και πλέον με το 3-7, θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία. Οι 71.5 πόντοι στην επίθεση φανερώνουν το πρόβλημα του Λαυρίου, που δεν βρίσκει λύσεις επιθετικά και μένει χαμηλά. Το ζήτημα αναμένεται να γίνει ακόμα πιο φανερό στη σημερινή αναμέτρηση, αφού ο Χολαργός δέχεται μόλις 68.9 πόντους μέσο όρο και η άμυνά του τσακίζει κόκκαλα! Με αυτό το προσόν κυρίως, θα προσπαθήσουν οι γηπεδούχοι να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία και να υποτάξουν και το Λαύριο. Όλα τα ματς του Χολαργού κινούνται σε χαμηλά επίπεδα, όσον αφορά το σκορ. Ενδεικτικά, τα εννιά από τα δέκα έληξαν με Under 145.5. Αυτό είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί και σήμερα, αφού και η επίθεση του Λαυρίου δεν είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Έτσι, στηρίζουμε το Under 145.5 που εντοπίζεται στο 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!