Κέλλας από τα Φάρσαλα: «Απαράδεκτη η αδράνεια στο πρόβλημα των δασικών χαρτών»

«Είναι ντροπή! Το φωνάζουμε εδώ και μήνες, τόσο εντός, όσο και εκτός Βουλής! Δεν φτάνει, που οι αγρότες μας βαρύνονται, όλα τα χρόνια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με άδικα φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη, εξακολουθούν να βρίσκονται και αντιμέτωποι με το σοβαρότατο πρόβλημα της μη πίστωσης των χρημάτων της Βασικής Ενίσχυσης, εξαιτίας της ανάρτησης των Δασικών Χαρτών. Ο αρμόδιος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα πρέπει να παρέμβει άμεσα και να δώσει λύσεις, αφού το πρόβλημα υπονομεύει και την καταβολή άλλων ενισχύσεων, που βρίσκονται σε εξέλιξη ή και μελλοντικών, όπως βιολογικά, Συνδεδεμένη, προγράμματα Νέων Αγροτών. Η αδράνεια της Κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι αισχρή και απαράδεκτη».

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, κατά την επίσκεψή του στα Φάρσαλα, όπου αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με πολίτες της επαρχίας, προσθέτοντας:

«Το 2019 θα είναι μία χρονιά ορόσημο για τον ελληνικό λαό. Οι εθνικές εκλογές έρχονται ολοένα και πιο κοντά και θα φέρουν τη λύτρωση για την Πατρίδα μας, η οποία αντιμετωπίζει τεράστιες εξωτερικές και εσωτερικές προκλήσεις.

Τις επόμενες εβδομάδες η Κυβέρνηση προτίθεται να φέρει στη Βουλή την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, τη στιγμή που ο Ζάεφ πανηγυρίζει για τη “μακεδονική εθνότητα” και τη “μακεδονική γλώσσα”, που χάρισαν οι κύριοι Τσίπρας και Κοτζιάς, με τη στήριξη του κ. Καμμένου, στους Σκοπιανούς. Ο “χορός της καρέκλας” έχει ξεκινήσει για την Κυβέρνηση και ας ελπίσουμε ότι, ακόμη και για τους πιο πρόθυμους, θα υπερισχύσει η εθνική συνείδηση έναντι των υπουργικών θώκων, καθότι η ιστορία θα τους γράψει με μαύρα γράμματα.

Επιπλέον, βλέπουμε την Τουρκία να αυξάνει, πάλι, την επιθετικότητά της και να διεκδικεί στο Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο καθώς και την Αλβανία του κ. Ράμα να διώκει λυσσαλέα τους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας, ιδιαίτερα μετά τη δολοφονία Κατσίφα.

Συγχρόνως, στο εσωτερικό της χώρας, εκτυλίσσεται μία μεθοδευμένη προσπάθεια αποδόμησης της εθνικής συνοχής και καλλιέργειας εμφυλιακού κλίματος. Η βόμβα, που εξερράγη στον Αγ. Διονύσιο, την καρδιά της πρωτεύουσας, χωρίς προειδοποιητικό τηλεφώνημα, είχε ως στόχο να προκαλέσει ανθρώπινες απώλειες και να τρομοκρατήσει τους πιστούς, ώστε να απομακρυνθούν από τις Εκκλησίες. Το συγκεκριμένο χτύπημα εναρμονίζεται με όσους επιδιώκουν την ουδετεροθρησκεία και χαρακτηρίζουν ακροδεξιό και φασίστα όποιον έχει εθνική και θρησκευτική συνείδηση, δηλαδή τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων.

Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές, τόσο το καλύτερο για την Πατρίδα και το Έθνος».