Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εμπορικού Επιχειρηματικού συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων με τίτλο: «Το Γούρι, το δώρο για την καλή χρονιά», την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου.

Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα παιδιά της περιοχής που επικεντρώθηκε στα γούρια, στα φυλαχτά και τι συμβολίζουν τα έθιμα της Νέας χρονιάς με την συμμετοχή στελεχών της Κοιν.Σ.Επ. «Νόον Έγνω», κ.κ.Κωνσταντίνα Κόντσα (αρχαιολόγο) και Καλλιόπη Λάκκα (εικαστικό).

Τα παιδιά δημιούργησαν τα δικά τους γούρια, κεραμικές βαρκούλες τις οποίες χρωμάτισαν και διακόσμησαν με τις ιδέες τους. Έπειτα, δημιούργησαν ένα μεγάλο καράβι, έβαλαν τις δικές τους πινελιές , και τις καλύτερες ευχές τους για το Νέο Έτος! Στο πρόγραμμα συμμετείχαν  60 παιδιά της πόλης καθώς και τα Λυκόπουλα από το 2ο Σύστημα Προσκόπων Φαρσάλων. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν γλυκά σε όλα τα παιδιά.

Το Δ.Σ του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου ευχαριστεί θερμά, τα στελέχη της Κοιν.Σ.Επ. « Νόον Έγνω » κ.κ. :Κωνσταντίνα Κόντσα (αρχαιολόγο) και Καλλιόπη Λάκκα ( εικαστικό ) για την  εξαιρετική συνεργασία και υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Επίσης ευχαριστεί τη επιχείρηση και μέλος του συλλόγου κ. Τσινικοσμάογλου Γεώργιο για την  κατασκευή του καραβιού, και την αμέριστη  βοήθειά του.