Η Δέσποινα Συροπούλου για τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας

Την δικιά της τοποθέτηση έδωσε με προσωπική ανακοίνωση στον τύπο η ανεξάρτητη δημ. σύμβουλος κα. Δέσποινα Συροπούλου για τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας στα Φάρσαλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Με την ευκαιρία των εγκαινίων του Κέντρου Κοινότητας θέλω να ευχηθώ να είναι καλοτάξιδο και με κάθε επιτυχία, διότι απευθύνεται στις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας.
Όσον αφορά όμως την διαδικασία των εγκαινίων, θέλω να δηλώσω ότι δεν τηρήθηκε καμία διαδικασία πολιτικού πολιτισμού και δημοκρατικής δεοντολογίας ως είθισται. Επειδή όμως το τελευταίο διάστημα επιχειρείται αγωνιωδώς, από τη μια πλευρά αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης και από την άλλη οικειοποίηση του έργου άλλων και επειδή η ιστορία ούτε παραγράφεται ούτε περιχαρακώνεται και πιστεύοντας ότι οι συνδημότισσες και οι συνδημότες μου πρέπει να έχουν γνώση, γιατί η γνώση οδηγεί στην σωστή κρίση, σας παραθέτω απόσπασμα των πρακτικών του δημοτικού συμβουλίου, ώστε να ενημερωθείτε σχετικά με την όλη προσπάθεια της δημιουργίας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου μας”.

Απόσπασμα πρακτικών 16ης Μαΐου 2017

Ευχαριστώ πολύ.
Εύχομαι σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά καλές γιορτές με Υγεία.
Συροπούλου Δέσποινα
Ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος
πρώην πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ