Κώστας Τύμπας: “Θα πορευτούμε μαζί για το παρόν και το μέλλον του Δήμου”

Με τον πλέον, επίσημο, τρόπο, σε μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση, ο αντιπ. του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Κώστας Τύμπας ανακοίνωσε το Σάββατο (22/12) την απόφασή του, να είναι υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Φαρσάλων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Αρχικά την εκδήλωση χαιρέτισε ο 29χρονος Φαρσαλινός Αρ. Μπάτζιος, γεωπόνος του Α.Π.Θεσσαλονίκης, ο οποίος στην εισαγωγική του ομιλία αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στην χώρα μας, αλλά και στην επαρχία, ενώ κλείνοντας δήλωσε οτι θα δώσει την στήριξή του, στο Κώστα Τύμπα, καθώς προσβλέπει μια νέα ημέρα στην επαρχία Φαρσάλων στο πρόσωπό του.

Ο κ. Τύμπας μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα του “Aigli Gusto” της πόλης, στην οποία υπήρχε, αρκετός κόσμος, αναφέρθηκε στην προσπάθεια την οποία θα καταβάλει και στους λόγους που τον οδήγησαν, τόσο τον ίδιο όσο και τους συνεργάτες του, να προχωρήσουν στο εγχείρημα, ενώ ευχαρίστησε για την προσέλευση που ξεπέρασε τις αρχικές του προσδοκίες.

Μεταξύ άλλων στην ομιλία του τόνισε τα εξής: «H παρουσία σας σήμερα εδώ, σηματοδοτεί την συνέχεια μιας πορείας που θα πορευτούμε μαζί με πολλούς συμπατριώτες μας, διεκδικώντας το παρόν και το μέλλον του Δήμου. Μαζί θα δώσουμε μορφή στο αύριο των Φαρσάλων, τη μορφή που τους αξίζει. Άλλωστε τόσα χρόνια προσπαθώ για τον τόπο αυτό. Σήμερα εδώ υπογράφουμε συμβόλαιο, εσείς και εγώ για το καλό της πόλης μας, όπου δεσμεύομαι προς εσάς και επιτρέψτε μου να πω ότι αυτό το όραμα μας συμπυκνώνεται σε έξι λέξεις Επιτέλους έχουμε δικαίωμα στον τόπο μας».

Στη συνέχεια της ομιλίας του επεσήμανε ότι θα υλοποιήσει βασικά προβλήματα της πόλης και θα στηριχθεί σε τρεις πυλώνες και στόχους όπως το νερό, την τροποποίηση της μελέτης για το δρόμο της ε.ο. Φαρσάλων – Λάρισας (καθώς προβλέπονται 12 κυκλικοί κόμβοι) και τα αντιπλημμυρικά έργα, με ναυαρχίδα  το νερό τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: “αποτελεί για μένα στοίχημα ζωής, εάν αυτό δεν λυθεί στην τετραετία μου, εγώ προσωπικά θα παραιτηθώ”, Επίσης ανέφερε και άλλα πολλά όπως, πάρκινγκ, σήμανση, καθαριότητα, κοινότητα Ρομά, αρχαιολογικοί χώροι ρίχνοντας μεγάλο βάρος στα χωριά με την διεύρυνση του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι.

Κλείνοντας την ομιλία ανέφερε: “διεκδικούμε μια πόλη όχι απλώς για να μένουμε, αλλά μια πόλη για να ζούμε. Στο Δήμο του αύριο σεβόμενοι την ιστορία του, τον ιδρώτα του θα ασκήσουμε μια πολυεπίπεδη πολιτική με επίκεντρο τον άνθρωπο”.

Χαιρετισμό απέστειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της Περ. Θεσσαλίας κ.Νίκος Τσιλιμίγκας, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου και επισήμων όπως, ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Δημ. Παπαδημόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κ. Καραμπάτσας, ο υποψ. βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ κ. Γ. Θεοδωρόπουλος, εκπρόσωπος του Πολιτικού γραφείου του Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασ. Κόκκαλη, ο γραμματέας της Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Λάρισας κ. Στ. Τσάκαλος, της τοπικής Γρ. Γκουντόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι και ο αντιδήμαρχος Μετεώρων κ. Δημ. Βουρλίτσης.