Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα η συναυλία της Έλλης Πασπαλά στα Φάρσαλα

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, συναυλία στήριξης και αλληλεγγύης με σολίστ την Έλλη Πασπαλά, με στόχο την  ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Φαρσάλων, και την συμμετοχή της Ορχήστρας «Ρυθμός» του μαέστρου Νίκου Χιώτογλου.

Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε η μικρή Χρυσούλα Νικολάου (κόρη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων κ.Βάιου Νακολάου), η οποία απέσπασε το χειροκρότημα από το κοινό, όπως και τα παιδιά του ΚΔΑΠ που είχαν προετοιμάσει ένα μήνυμα κατά την έναρξη.

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος στην ομιλία τους ανέφερε τα εξής: “Για ακόμη μία χρονιά ο Δήμος συνεπής στο ραντεβού του, για την εκδήλωση του κοινωνικού παντοπωλείου και την στήριξή του. Η φιλανθρωπία είναι πράξη αλληλεγγύης, με σπουδαία αναφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο. Αυτές οι σπουδαίες πράξεις προς το συνάνθρωπο, δεν θα πρέπει να μνημονεύονται, άλλωστε η αλληλεγγύη είναι η καταξίωση του κάθε ανθρώπου. Ευχαριστούμε για ακόμη μία χρονιά τους Γιατρούς του Κόσμου, οι οποίοι επιτελούν σπουδαίο έργο και έχουν μία πάρα πολύ καλή συνεργασία με το Δήμο, που αποτέλεσμα είναι και αυτή η παρουσία της κ. Έλλης Πασπαλά, προσφορά της οργάνωσης. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συντελεστές συγχαρητήρια και σε όλους τους παριστάμενους και δημότες, Καλά Χριστούγεννα”.

Η αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Φαρσάλων κ. Κων/να Μπένου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σπουδαίο ρόλο που επιτελεί το κοινωνικό παντοπωλείο για την προώθηση της κοινωνικής συνοχής και την καταπολέμηση της φτώχειας στο Δήμο, για την ευαισθητοποίηση ομάδων και επιχειρήσεων, που με το υστέρημα τους συμμετέχουν σε αυτό, και την λειτουργία του η οποία στηρίχθηκε και δομήθηκε κατά κύριο λόγο στη διαφάνεια και την αξιοκρατία των ωφελούμενους.

Η Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ κ. Κυρ. Παναγιωτοπούλου τόνισε οτι: “Για εμάς σήμερα, την οικογένεια του Δήμου είναι μια διπλή γιορτή. Νωρίτερα εγκαινιάσαμε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες στήριξης και κοινωνικής ένταξης, υπηρεσίες που αποσκοπούν στην προώθηση της απασχόλησης, υπηρεσίες ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και στήριξης. Τώρα διοργανώνουμε αυτή την σημαντική συναυλία στήριξης και αλληλεγγύης με κορυφαίους καλλιτέχνες”.  Κλείνοντας της ομιλία της, παρέθεσε έναν απολογισμό για το έτος 2018 των κορυφαίων γεγονότων της κοινωνικής μέριμνας και προαγωγής της Υγείας, που εφαρμόζει ο Δήμος Φαρσάλων.

Χαιρετισμό επίσης παρέθεσε ο εκπρόσωπος των Γιατρών του Κόσμου κ. Πέτρος Μουταβελής, οποίος επαίνεσε όλους όσους συμμετέχουν στην συλλογική προσπάθεια του Δήμου Φαρσάλων και στην κοινωνική ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους Δήμους.

Την Έλλη Πασπαλά συνόδευσε στο πιάνο η διακεκριμένη πιανίστρια Ντόρα Μπακοπούλου. Η θεματολογία της εκδήλωσης βασισμένη στα τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκη. Την εκδήλωση στήριξαν, οι Γιατροί του Κόσμου στα πλαίσια των πολλών ετών συνεργασίας με τον Δήμο Φαρσάλων. Οι πολίτες αντί εισιτηρίου, ως αντίτιμο έφερναν τρόφιμα μακράς διάρκειας και γάλατα, για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, ενώ την συναυλία παρακολούθησε πλήθος κόσμου και επισήμων.