Στοίχημα: Με τα γκολ στο “Μολινό”

Το τελευταίο “γεμάτο” αγωνιστικά τριήμερο για το 2018 ξεκινά σήμερα, Παρασκευή (21/12), με δράση στα περισσότερα από τα σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά τρεις αναμετρήσεις και πιο συγκεκριμένα οι Γουλβς – Λίβερπουλ για την Πρέμιερ Λιγκ, Σοσιεδάδ – Αλάβές για την Α’ Ισπανίας και Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες όπως η Sportingbet που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Αμφίσκορο στην Πρέμιερ

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Γουλβς – Λίβερπουλ. Σε ανοδική πορεία βρίσκονται οι γηπεδούχοι, μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες επικρατώντας κατά σειρά των Τσέλσι (2-1), Νιουκάστλ (2-1) και Μπόρνμουθ (2-0). Η Λίβερπουλ, από την πλευρά της, θριάμβευσε στο εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-1 και συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν, δείχνει ικανή να φτάσει μετά από πολλά χρόνια στην κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο σήμερα τίθεται αντιμέτωπη με μία αρκετά φορμαρισμένη Γουλβς, η οποία, παράλληλα, είναι αποτελεσματική στο γήπεδό της. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες φαντάζει αρκετά πιθανό και, επομένως, θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.07.

Μπορεί η Σοσιεδάδ

Συνεχίζουμε με Α’ Ισπανίας και τον αγώνα Σοσιεδάδ – Αλαβές. Από τρεις διαδοχικές ήττες έρχεται η Σοσιεδάδ, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από Μπέτις (1-0) και Χετάφε (1-0), ενώ δεν τα κατάφερε ούτε μπροστά στο κοινό της με αντίπαλο την Βαγιαδολίδ (1-2). Από την άλλη πλευρά, ούτε η Αλαβές διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της, αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος (0-2-2), στα οποία έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα. Αμφότερες οι ομάδες είναι ντεφορμέ, ωστόσο πιστεύουμε πως οι Βάσκοι, οι οποίοι έχουν μεγάλη ανάγκη τους τρεις βαθμούς, μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία Αλαβές η οποία μακριά από τη “βάση”  της χάνει σημαντική από τη δυναμική της. Στο 1.84 βρίσκουμε τον “άσσο” και θα τον προσθέσουμε στις επιλογές μας.

Ανταγωνιστική η Μπάγερν

Ολοκληρώνουμε με Ευρωλίγκα και το παιχνίδι Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Βαυαροί πέτυχαν σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο με 78-80, ενώ η “βασίλισσα”, από την πλευρά της, κέρδισε εύκολα στη Μαδρίτη τον Παναθηναϊκό με 89-68. Η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ειδικά εντός έδρας δείχνει ικανή να βάλει δύσκολα στον οποιονδήποτε. Εξαίρεση δεν αποτελεί η Ρεάλ, η οποία παίζει όσο… χρειάζεται για να κερδίσει. Η Μπάγερν μπορεί να εμφανιστεί ανταγωνιστική και αξίζει να ασχοληθούμε με το Μπάγερν +7.5, σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!