“Τετράστερο διπλό” και παραμονή στην κορυφή!

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς πέρασε «αεράτα» με σκορ 0 – 4 από την έδρα του Αγίου Γεωργίου έφτασε τους 23 βαθμούς και μαζί με τον ΑΟ Ναρθακίου παρέμειναν στην πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας, όντας στο  -3 από την Αναγέννηση Φαρσάλων.

Ο Ατρόμητος καθάρισε νωρίς την αναμέτρηση καθώς στο 13’ ο Γκούνης έκανε την σέντρα πίσω από το κέντρο, «τράκαραν» ο τερματοφύλακας με τον αμυντικό του Αγίου Γεωργίου και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Φλώρος «άδειασε» τρεις αντιπάλους μαζί και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πλασέ σε κενή έστια πέτυχε το 0 – 2 σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60’ ο Βόπης με ένα πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Άγιου και πέτυχε το 0 – 3.

Ενώ στο 75’ ο Αζάς με κοντινό πλασέ πέτυχε το τελικό 0 – 4.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Ατρόμητος Βαμβακούς στο εν λόγω παιχνίδι είχε 12 απουσίες και δεν πραγματοποίησε καμία αλλαγή!!!

Για του λόγου του αληθές ο Χρήστος Ανδρεόπουλος ελέω απουσιών και τραυματισμών δεν υπολόγιζε στους εξής 12 ποδοσφαιριστές.

Σακελλαρίου, Μακρή, Μορφογιάννη, Τριανταφύλλου, Ξυνογαλάς Ηλ., Βασιλόπουλο, Τασιόπουλος, Τσιτσικλή, Ιακωβάκη, Στεργιόπουλο και Θανόπουλο.

Οι Συνθέσεις

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας) Τασιός, Καρακικές, Τζιλήρας, Σακελλαρίου Φ., Καραχάλιος, Νταλίπης, Μπάφας Κ. Μπάφας Π., Τάτσης, Ταστεμίρογλου (46′ Θλιβερός).

Ατρόμητος Βαμβακούς: Μητσόπουλος, Αρσενόπουλος, Μπερσιάνης, Γκούνης, Βόπης, Ξυνογαλάς Αλ., Χρόνης, Αζάς, Φλώρος, Ανδρεόπουλος, Μουτκανάς.