Ήττα στον Βόλο για τον ΑΣ Φαρσάλων των τεσσάρων παικτών

Ο Αθλητικός Σύλλογος Φαρσάλων κατέβηκε στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του BC VOLOS με πολλές απουσίες έχοντας μόλις 5 παίκτες στο παιχνίδι.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με 6-0 της ομάδας του Βόλου με τους Φαρσαλινούς να απαντούν με δικό τους 9-0 και το ματς να πηγαίνει στο 6-9. Στα 2 λεπτά πριν την λήξη της πρώτης περιόδου.

Οι δύο ομάδες παίζοντας καλές άμυνες κράτησαν χαμηλά το σκορ με το σκορ στην πρώτη περίοδο να λήγει εν τέλει 11-11 με τρίποντο στην εκπνοή για την γηπεδούχο ομάδα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του BC VOLOS πίεσε σε όλο το γήπεδο και στα δύο πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου ο αγώνας ήταν στο 16-11, εκεί έγινε η φάση που έκρινε όλο το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να πιέζουν και σε φάση που χτυπήθηκε στο κεφάλι ο παίχτης των Φαρσαλινών Ζαχαρής, δεν έδωσε φάουλ ο διαιτητής αφήνοντας να παιχτεί το παιχνίδι βγάζοντας αιφνιδιασμό οι γηπεδούχοι. Εκεί για διαμαρτυρία αρχικά δέχθηκε τεχνική ποινή ο Ζαχαρής και στην συνέχεια αποβολή για εξύβριση προς τον διαιτητή.

Έτσι η ομάδα του Αθλητικού αναγκάστηκε να συνεχίσει με 4 παίκτες για τα υπόλοιπα 28 λεπτά. Η λήξη της δεύτερης περιόδου βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά 33-16 με σκορ δεύτερης περιόδου 22-5.

Έπειτα το παιχνίδι ήταν τυπικής διαδικασίας στην τρίτη περίοδο το σκορ πήγε στο 57-31 και σκορ περιόδου 24-15. Με το σκορ να διαμορφώνεται στο τελικό 74-49.