“Επαγγελματικό” εντός έδρας τρίποντο και παραμονή στην κορυφή για τον ΑΟ Ναρθακίου!

Ο ΑΟ Ναρθακίου έχοντας σε μεγάλα «κέφια» τον Δημήτρη Παπαθανασίου ο οποίος σκόραρε δυο φορές έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Ζαππείου με σκορ 2 – 0 και παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας παρέα με τον Ατρόμητο Βαμβακούς στους 23 βαθμούς.

Ο Παπαθανασίου στο 35’ εκμεταλλεύτηκε άψογα την ασθενή επέμβαση του τερματοφύλακα της Αναγέννησης στο πλασέ του Μπουλούτσου και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ο ΑΟΝ ήταν κυρίαρχος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και έχασε αρκετές καλές στιγμές με τους Μισαηλίδη, Παπαθανασίου, Πίρε και Σιδηρόπουλο.

Το τελικό 2 – 0 πέτυχε στο 60’ ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης Παπαθανασίου με εύστοχη προβολή έπειτα από όμορφη σέντρα του Καψιώχα.

Από εκεί και έπειτα ο ΑΟΝ δεν απειλήθηκε με εξαίρεση ένα σουτ που έδιωξε εντυπωσιακά ο Ζειμπέκης και πανηγύρισε ακόμη ένα «επαγγελματικό τρίποντο» και συνάμα την παραμονή στην κορυφή!

Η Σύνθεση

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζειμπέκης, Δημακόπουλος, Αρσενόπουλος, Κατσικόπουλος, Μπουλούτσος (80’ Κόκκαλης), Καψιώχας, Ρεντινόπουλος, Μισαηλίδης (60’ Καραβαγγέλης), Σιδηρόπουλος, Πίρε, Παπαθανασίου (70’ Μπίνας).