“Χ”ωρίς νικητή το τοπικό ντέρμπι

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν Θύελλα Βασιλί και Δόξα Υπέρειας στο μεταξύ τους ντέρμπι για την 9η αγωνιστική της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Έτσι η Δόξα έφτασε τους 17 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ η Θύελλα Βασιλί με 13 βαθμούς είναι στην 7η.

Η Θύελλα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 20′ με σκόρερ τον Αγγελουσόπουλο με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τσιάμπα.

Η Δόξα Υπέρειας πίεσε αρκετά μετά το γκολ, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δικαιώθηκε στο 90′ όταν ο Κερμελίδης με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1 – 1.

Αμφότερες οι δυο ομάδες είχαν καλές στιγμές με τους γηπεδούχους να χάνουν μια κεφαλιά του Τσιάμπα που πέρασε μόλις άουτ και μια του Καραγιάννη που μπλόκαρε ο Ευθυμιάδης.

Από την πλευρά της η Δόξα έχασε μια καλή στιγμή όταν το πλασέ του Γεωργολόπουλου από θέση τετ α τετ πέρασε άουτ, ενώ το σουτ του Κερμελίδη έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Τσιάμπας και έτσι παρέμεινε το τελικό 1 – 1.

Οι άνθρωποι της Δόξας ευχαριστούν θερμά την ομάδα της Θύελλας Βασιλί για την άψογη φιλοξενία.

Ενώ η Θύελλα Βασιλί εύχεται καλή συνέχεια στην Δόξα Υπέρειας.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαίτσης): Αποστολάκης, Λιτσοπουλος, Αγγελουσοπουλος, Μπογκας Θ., Τριανταφύλλου. Καραγιάννης, Σουλιώτης, Ακρίβος, Βαρσαμης, Τσιαμπας, Αλεξίου.

Έπαιξαν και οι: Μπόγκας Θ., Κούρο Π.

Δόξα Υπέρειας (Γιάννης Βασιλείου): Ευθυμιάδης Μ., Ευθυμιάδης Β., Παπαδόπουλος Απ., Τσούνι, Δημητρίου Απ. (75’ Γεωργολόπουλος), Τσιούρης Γ. (65’ Τσιούρης Ν.), Τσακίρης,Γκατζόγιας (10’ λ.τ. Φιτσόπουλος), Καλφόγλου, Κερμελίδης, Παπαδόπουλος Απ.