“Χ”αμένοι και οι δυο στο ντέρμπι της αγωνιστικής

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων και Αναγέννηση Φαρσάλων μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τοπικό ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣΛ, στο οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1

Έτσι η Αναγέννηση με 20 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση όντας στο -3 από την κορυφή, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος έπειτα από αυτόν τον βαθμό έφτασε τους 16 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση.

Ο Μέγας Αλέξανδρος απείλησε στο 1′ όταν έπειτα από σέντρα του Ιορδανίδη η κεφαλιά του Αναγνώστου μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 30′ όταν ο Μπανιάς με σουτ είδε την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν έπειτα από όμορφο συνδυασμό έξω από την περιοχή ο Νεμπεγλέρας με ένα όμορφο βολ πλανέ σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση πίεσε αρκετά για να πετύχει την ισοφάριση και εν τέλει στο 90+5 το κατάφερε με “λυτρωτή” τον Πατσιούρα, ο οποίος με πλασέ έπειτα από σέντρα και ασθενή επέμβαση του Χαρισούλη πέτυχε το 1 – 1.

Οι Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Ζαχόπουλος, Κυριάκου, Βαρσάμης, Γκουνάρας Στ. (55′ Τασιόπουλος Αγγ., 95′ Κονατσιώτης), Νεμπεγλέρας, Ιορδανίδης, Σκέγια, Νασιούλας, Αναγνώστου (46′ Μητσόπουλος), Γκουνάρας Χρ. (70′ Ψύρρας).

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Μπουλάρι, Μπανιάς, Αρβανιτοζήσης, Σακελλαρίου Κ.(70 Αγγελάκης), Πατσιούρας, Βαίτσης (85′ Θεοχαρόπουλος), Τσούλης, Κουκουτής (70′ Δημουλάς), Σαλής, Καρακώστας