Ανατροπή, “αγγλικό” σκορ, “διπλό” και μόνος πρώτος!!!

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ δυο φορές στην έδρα της Μελιβοίας, ο Ολυμπιακός Αμπελιάς έδειξε  “ατσάλινο χαρακτήρα” βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πέτυχε την ανατροπή και μάλιστα έφυγε με “αγγλικό διπλό” από την έδρα του Φιλοκτήτη τον οποίο και κέρδισε με σκορ 2 – 4.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία της ΑΕ Βουναίνων και πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Α1 ΕΠΣΛ με 28 βαθμούς έπειτα από 12 αναμετρήσεις.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ κόντρα στα… προγνωστικά όταν στο 13ο λεπτό ο Τσιρογιάννης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Αμπελιάς κέρδισε τον Μάκη Γεωργούλα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν άμεση απάντηση με τον Βασίλη Σερίφη να πετυχαίνει δυο λεπτά αργότερα το 1 – 1 και να φέρνει το ματς στα ίσια.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ρίζος Παπαρίζος τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε από το γήπεδο με προορισμό το νοσοκομείο, εκεί όπου διαγνώστηκε ο τραυματισμός του με αυτόν να είναι εξάρθρωση ωμοπλάτης και κάταγμα στου δεξιού του αγκώνα.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες εύχονται περαστικά στον παίκτη του Φιλοκτήτη και ταχεία ανάρρωση.

Στο 34ο λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2 – 1 και ξανά μπήκαν μπροστά στο σκορ με το ιδανικό πλασέ του Άκη Τσιρογιάννη.

Ο Ολυμπιακός είχε και πάλι απάντηση και μάλιστα δυο λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου όταν με σκόρερ τον Στέφανο Σουλτούκη πέτυχε το 2 – 2 και έφερε εκ νέου το ματς στα ίσια λίγο πριν οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και στο 50ο λεπτό, η Αμπελιά πέτυχε την ολική ανατροπή με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Κολοβού, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Θοδωρής Γεωργούλας.

Ενώ οι παίκτες του Αχιλλέα Τσιβόπουλου στο δεύτερο μέρος μπήκαν με το “μαχαίρι στα δόντια” και κατάφεραν να “καθαρίσουν” την υπόθεση νίκη με εύστοχη κεφαλιά του Μίμη Κουρούκα ο οποίος πέτυχε το 2 – 4 έπειτα από σέντρα του Νίκου Κολοβού.

Οι Συνθέσεις
Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Αποστόλης Ευαγγέλου): Γρηγορίου, Παπαρίζος Μ., Παπαρίζος Ρ. (30 λ.τ. Καψάλης), Πασιάς, Ντούμος, Δεμέστιχας, Τσιρογιάννης (85′ Χαρατσής), Μάνσε (78′ Καραμάνης), Σκεμπάσης (70′ Κουβαράς), Μαλλιάρας, Μυλωνάς.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θωμ., Λαζαρίδης, Σελήνης, Κολοβός Κ., Αγγέλης, Κολοβος Ν., Σερίφης Β., Σουλτούκης, Γεωργούλας Θοδ., Φαρμάκας, Κουρούκας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Νάκας, Παπαγεωργίου.