Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φάρσαλα – (vid)

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου χθες το απόγευμα στην πλατεία Δημαρχείου από τον Δήμαρχο της πόλης κ. Άρη Καραχάλιο, δόθηκε η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στα Φάρσαλα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Φιλαρμονική του Δήμου εκτέλεσε εορταστικά τραγούδια και το παιδικό τμήμα της Δημοτικής Χορωδίας Φαρσάλων απέδωσε ένα μικρό καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια. Παράλληλα η θεατρική ομάδα ΠασπARTού, με δυο καταπληκτικούς ζογκλέρ, μάγεψε με τα υπέροχα κόλπα τους, μικρούς και μεγάλους. Στη συνέχεια οι πανούργοι καλικάτζαροι με τα πονηρά τους σχέδια θέλησαν να κλέψουν τα γράμματα των παιδιών από το σάκο του Άγιου Βασίλη και έτσι να προκαλέσουν πανικό στην αποστολή των δώρων των μικρών μας φίλων.

Οι εκδηλώσεις με τίτλο «Χριστούγεννα στην πόλη μας» που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Φαρσάλων και ο ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ  σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς της πόλης και επαρχίας Φαρσάλων, ξεκίνησαν χθες και θα ολοκληρωθούν στις 5 Ιανουαρίου 2019.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ κ. Κων/νος Δερλός και ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου και επισήμων.

* Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, όπου κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις αρχικά στις 11:00 π.μ., στην πλατεία Δημαρχείου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ντόπιων Επαρχίας Φαρσάλων “Ο Ενιπέας” σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων και τον ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ θα συνδιοργανώσουν εκδήλωση με τίτλο: “Ντόπιοι, Σπορά και λουκουμάδες”, παράλληλα στην πλατεία Λαού από τις 10:30 π.μ. – 2:00 μ.μ., θα υπάρξει χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ενώ η ημέρα θα κλείσει το απόγευμα στις 7 μ.μ., ξανά στην πλατεία Δημαρχείου με την εκδήλωση «Γιορτάζουμε τραγουδώντας» από το ΩΔΕΙΟ ΠΕΡΙΤΕΧΝΟΝ (εκδήλωση με χριστουγεννιάτικα, λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια).