Δίνεται λύση στο πρόβλημα της καταβολής των ενισχύσεων των αγροτών

Η αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη και του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, μετά από ευρεία σύσκεψη με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και με τις Διευθύνσεις των Τοπογραφικών και των Δασικών Υπηρεσιών,  δημιουργήθηκαν οι αναγκαίες και ικανές συνθήκες για τη διαμόρφωση του οδικού χάρτη που θα διευκολύνει και θα επιταχύνει τις πληρωμές των ενισχύσεων των αγροτών.

Σε δηλώσεις του Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής:

«Με συνεργασίες και συνέργειες πετυχαίνουμε λύσεις σε ζωτικής σημασίας θέματα για τους ανθρώπους της παραγωγής. Μετά από ευρεία σύσκεψη με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τις Διευθύνσεις των Τοπογραφικών και Δασικών Υπηρεσιών και σε συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης δίνεται μια άμεσα εφαρμόσιμηλύση σε ένα ζήτημα που απασχολεί αυτές τις μέρες χιλιάδες αγροτικές οικογένειες.

Εργαζόμαστε καθημερινά με στρατηγική και προσανατολισμό στην κατεύθυνση τηw διεκδίκησης και της λύσης προβλημάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας. Ως Περιφέρεια έχουμε τη δυνατότητα και τη τεχνογνωσία να επικυρώσουμε γρήγορα τους χάρτες. Ελπίζουμε και οι άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες να κινηθούν με τους ίδιους ρυθμούς».