Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για Δήμαρχος Φαρσάλων ο Μάκης Εσκίογλου

Την απόφαση του να κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος Φαρσάλων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ώστε να διεκδικήσει τον Δήμο Φαρσάλων, με ένα υπερκομματικό, αδέσμευτο και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, ανακοίνωσε με προσωπική δήλωση του, ο Φαρσαλινός κ. Ιορδάνης (Μάκης) Εσκίογλου.

Αναλυτικά η δήλωση υποψηφιότητας

“Γεννήθηκα, δημιούργησα οικογένεια και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στα Φάρσαλα 30 χρόνια. Η αγάπη μου για τον τόπο μου, η γνώση των προβλημάτων του καθώς και ο σεβασμός στους συμπολίτες μου με οδήγησαν στην απόφαση να κατέλθω, ως υποψήφιος Δήμαρχος Φαρσάλων με ένα υπερκομματικό, αδέσμευτο και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Όνειρο μου τα Φάρσαλα του αύριο”.

Ποιος είναι ο Μάκης Εσκίογλου

Γεννήθηκε στα Φάρσαλα το 1957, αποφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Φαρσάλων το έτος 1975, στην συνέχεια έλαβε το πτυχίο της Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο LYON 1 της Γαλλίας. Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας στο τμήμα Ιατρικής με θέμα “Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή με κατεύθυνση Ποιότητα – Ασφάλεια Υδάτων και Δημόσια Υγεία”, έχει διατελέσει ως επιστημονικός και εργαστηριακός  συνεργάτης στο ΤΕΙ Λάρισας στο τμήμα Ιατρικών εργαστηρίων από το έτος 1985 εως και το 2010. Είναι ιδιοκτήτης Ιδιωτικού Διαγνωστικού Εργαστηρίου στα Φάρσαλα από το 1988, ενώ είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.