Παρελθόν από το τιμόνι του Αχιλλέα Γιαννακός – Τέας

Παρελθόν από τον πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων αποτελούν οι κ.κ. Φεραίος Γιαννακός και Λευτέρης Τέας έπειτα από την απόφαση τους να αποχωρήσουν για προσωπικούς λόγους.

Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων αποδέχθηκε την παραίτηση των δυο προπονητών και πλέον με συγκροτημένες κινήσεις ψάχνει τον αντικαταστάτη τους για τον πάγκο των “Μυρμιδόνων”.

Οι ερχόμενες προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής θα γίνουν από τον προπονητή της Ακαδημίας Αχιλλέως Φαρσάλων κ. Αρίστο Παπαγεωργίου όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση του Αχιλλέα.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση

“Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την αποδοχή της παραίτησης των προπονητών κ.κ. Φεραίου Γιαννακού και Λευτέρη Τέα οι οποίοι αποχωρούν από τον Αχιλλέα Φαρσάλων για προσωπικούς λόγους.

«Η Διοίκηση μας τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στον Ιστορικό Αχιλλέα Φαρσάλων και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους και την προσωπική τους ζωή.

Εμείς συνεχίζουμε πιστοί στο πλάνο μας και πλέον ψάχνουμε με σωστές και συντονισμένες κινήσεις τον επόμενο προπονητή της ομάδος μας.

Οι προπονήσεις της ερχόμενης Πέμπτης και Παρασκευής θα διεξαχθούν με τον προπονητή της Ακαδημίας του Αχιλλέως Φαρσάλων κ. Αρίστο Παπαγεωργίου».

Από την πλευρά τους οι δυο προπονητές έπειτα από την αποχώρηση τους δήλωσαν τo εξής:

«Ευχαριστούμε την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους της ομάδας για το διάστημα της συνεργασίας μας, ευχόμενοι σε όλους τα καλύτερα».