Εμπορικός: Χορηγίες καταστηματαρχών για το «ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς , συμμετέχει  στις εκδηλώσεις του Δήμου  Φαρσάλων για τη δημιουργία χαρούμενης και εορταστικής ατμόσφαιρας στην αγορά της πόλης , και θα βρίσκεται στο ξύλινο σπιτάκι του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου στην Κεντρική Πλατεία που  παραχωρήθηκε από το Δήμο με το όνομα « Το Σπιτάκι  Των Χριστουγέννων ».

Στο ξύλινο σπιτάκι , που θα λειτουργεί τις ημέρες των εκδηλώσεων (από 14/12/2018 – έως 6/1/2019 ) , θα  προσφέρουμε δωρεάν διάφορα είδη  στους επισκέπτες όπως γλυκίσματα , ζαχαρωτά , συσκευασμένα είδη, χριστουγεννιάτικα δωράκια κ.α.

Για το λόγο αυτό, όσοι συνάδελφοι επιθυμείτε  να προσφέρετε διάφορα είδη ως χορηγία, (ανεξάρτητα αν είναι είδη της επιχείρησης σας ή όχι), παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του συλλόγου κ . Μπακαλέξη Έλενα , τηλ. επικοινωνίας 2491026511 & 6973661312, το συντομότερο δυνατό.

Για τους χορηγούς  θα δημιουργηθεί μια διαφημιστική πινακίδα με την επωνυμία της επιχείρησης και θα προβάλλεται στο « Σπιτάκι των Χριστουγέννων », όλες τις ημέρες των εορτών.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.