Παρέμεινε “υπόθεση για δυο” η κορυφή!

Ατρόμητος Βαμβακούς και ΑΟ Ναρθακίου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας ισόβαθμοι με 19 βαθμούς.

Μετά την λήξη του ντέρμπι παρέμειναν «παρέα» στην κορυφή με την μόνη διαφορά ότι πλέον έχουν 20 βαθμούς στο «σακούλι» τους αμφότεροι καθώς το τοπικό ντέρμπι έληξε με σκορ 1 – 1.

Οι δυο ομάδες παρέμειναν στην κορυφή, όμως πλέον νιώθουν «καυτή» την «ανάσα» της Αναγέννησης Φαρσάλων καθώς οι κόκκινοι βρίσκονται στο -1 από την κορυφή.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους οι οποίοι με το «καλημέρα» της άνοιξαν το σκορ όταν στο 1’ ο Τσιτσικλής «χόρεψε» την άμυνα του ΑΟΝ από τα αριστερά, «έσπασε» την κατάλληλη στιγμή στον Μουτκανά και αυτός με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Ζειμπέκη και άνοιξε το σκορ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του ΑΟΝ έκανε λάθος πάσα με τα χέρια ο Τσιτσικλής πλάσαρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι κέντρου ήταν που ξεχώριζε με πολλές δυνατές μονομαχίες εκατέρωθεν και αρκετά φάουλ.

Ο Ατρόμητος ήταν πιο απειλητικός και στο 30’ έχασε ακόμη μια καλή στιγμή όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Τασιόπουλος έπιασε την κεφαλιά με τον Ζειμπέκη να μπλοκάρει, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προβολή του Τσιτσικλή λίγο αργότερα.

Το 1 – 0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους με την ένταση και τα πολλά φάουλ να έχουν την τιμητική τους.

Στο δεύτερο μέρος ο κ. Παναγιώτης Κορδάλης επέλεξε να «ρίξει» στον αγωνιστικό χώρο τον Παπαθανασίου παρότι ανέτοιμος για να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει καταστάσεις απειλής.

Ο Ατρόμητος όμως ήταν και πάλι αυτός που έβγαλε φάσεις στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου καθώς στο 55’ ο Τσιτσικλής βρέθηκε απέναντι από τον Ζειμπέκη όμως πλάσαρε αδύναμα, ενώ στο 60’ ο Τασιόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΑΟΝ στο δικό του τετ α τετ καθώς ο έμπειρος κίπερ μπλόκαρε και πάλι.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν «σφυγμό» στο 63’ όταν ο Σιδηρόπουλος έκανε όμορφη σέντρα στον Παπαθανασίου αυτός σούταρε στην κίνηση με τον Μητσόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 68’ είχαμε την ισοφάριση του αγώνα, όταν ο Σιδηρόπουλος έκανε επέλαση, πάτησε περιοχή και με πλασέ πέτυχε το 1 – 1 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 73’ ο ΑΟΝ έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς ο Λελεντζής είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα και αποβλήθηκε.

Στα επόμενα λεπτά ο Ατρόμητος πίεσε ψηλά, όμως οι προσπάθειες των Αζά, Χρόνη και Τασιόπουλου δεν βρήκαν στόχο.

Στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης ο Καψιώχας στο 86’ έπιασε την καρφωτή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σιδηρόπουλου με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Έτσι το 1 – 1 παρέμεινε μέχρι την λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο να τα βάζει με την τύχη του διότι δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις κλασσικές ευκαιρίες του και τον ΑΟΝ να χαίρεται διπλά αυτόν τον πόντο διότι είναι εκτός έδρας και επίσης από τον ΑΟ Ναρθακίου σε αυτό το παιχνίδι έλειπαν οι Πρίφτης και Πίρε και ο Παπαθανασίου αγωνίστηκε ανέτοιμος, ενώ αγωνίστηκαν και με παίκτη λιγότερο όταν αποβλήθηκε ο Λελεντζής.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μητσόπουλος, Μπερσιάνης (77’ Αρσενόπουλος), Γκούνης, Βασιλόπουλος, Ξυνογαλάς Ηλ., Βόπης, Μουτκανάς (87’ Ξυνογαλάς Αλ.), Θανόπουλος (72’ Χρόνης), Φλώρος, Τσιτσικλής (64’ Αζάς), Τασιόπουλος.

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζειμπέκης, Λελεντζής, Δημακόπουλος, Αρσενόπουλος Κ., Μπουλούτσος (60′ Καπετάνος), Κατσικόπουλος, Ρεντινόπουλος, Καψιώχας, Μισαηλίδης (53′ Παπαθανασίου), Μανταλιάς (87′ λ.τ. Μπίνας), Σιδηρόπουλος,